מגן

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מגן
    אלה
    13/01/2015

היי

האם יש אפוד או סינר מגן מקרינה ביתית שניתן לרכוש? אני בהריון, מול מחשב, תנורים וכו'. משתדלת לשמור על מרחק אבל מעדיפה משהו הרמטי.

בנוסף, קראתי על סידור שולחן עבודה "בלי עומס" ועל כך שיש הבדל בין מסכי LCD במחשב למחשבים הישנים. כלומר שרק המסך יהיה על השולחן וכל השאר (אמור להיות מאחור או לא יודעת איפה.

אני משתדלת לשמור על מרחק 80-100 סמ מהנל אבל כן יש עומס על השולחן (נמצא מחשב קטן קומקטי לא מהגדולים, מסך מחשב ישן, מודם לא אלחוטי, טלפון, מקלדת ועכבר קוויים, ומדפסת כבויה רוב הזמן).
    בנוסף הקיר לצידי במרחק חצי מטר בממוצע ממנו יוצאים השקעים של כולם ומשמאלי במרחק כמטר רדיאטור.

האם יש משהו נוסף שניתן לעשות כדי לצמצמם קרינה בהריון? אני יושבת מול כל אלה כעשר שעות ביום.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מגן - תגובה

רם דישון
    14/01/2015

1. לא קיים מגן לביש מקרינה ביתית.
    2. בהנתן שאין שום קישור אלחוטי בין המכשירים, ושאת משתדלת לשמור מרחק, אינני רואה בעיה או סיבה למשהו נוסף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו