סטרימר ראוטר

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• סטרימר ראוטר
    חיים
    15/01/2015

התקנתי ממיר של סלקום שהוא גם סטרימר האם הפעלת יישום הסטרימר בממיר תגביר את כמות הקרינה בחדר לרמה מסוכנת והאם בטוח בחדר כה קטן להפעיל ראוטר
    גודל החדר הוא כ5 מטר
    מה המרחק הבטוח ממכשירים אלו מרחק המיטה מהמכשירים הוא כ1.5-2.00 מטר זה מספיק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סטרימר ראוטר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סטרימר ראוטר - תגובה

רם דישון
    15/01/2015

המרחק מספיק, אבל הייתי מכבה את הראוטר בלילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סטרימר?

חיים
    15/01/2015

מבחינת הסטרימר אין בעיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סטרימר? - תגובה

רם דישון
    15/01/2015

זה היינו הך. גם הסטרימר משדר כמו הראוטר (אם אתה מפעיל את החיבור האלחחוטי).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סטרימר

קרן
    27/10/2015

שלום,
    עברנו לסלקום ויותקן סטרימר בביתנו. מכיוון לא רציתי שהסטרימר בסלון יקלוט על ווי פיי, ביקשתי חיבור באמצעות כבל. העניין הוא שבמקרה כזה אצטרך לשים את הראוטר בסלון מה שלא רציתי מכיוון שיש לי ילדים קטנים.
    בנוסף, לאחר עבודה בחדר ממ"ד במשך מס' שעות כל יום כאשר הראוטר במרחק חצי מטר מעל ראשי בזוית, החלטנו להעתיק את חדר העבודה לחדר רגיל ובו לשים את הראוטר.
    השהייה בממ"ד ארכה כשנה. בשלב זה הראוטר בממד אך אני עובדת כרגע בחדר אחר.
    האם יש מקום לדאגה לאור חשיפה ממושכת זו?
    בנוסף, כיצד אוכל לפתור את עניין הראוטר בסלון והאם זה ממש משנה אם בסלון או בחדר מה גם שהוא עתיד להיות בחדר בו אעבוד (משרד ביתי).. אמרו לי על מגדיל טווח חשמלי שאז אוכל להשאיר את הראוטר בחדר העבודה ובסלון יקלטו עם הכבל, אך אינו מתאים לחשמל תלת פאזי. כמו כן, עדיין בחדר השינה הטלוויזיה תחובר לסטרימר עם וויפיי
    מצטערת על כל המלל אך נראה לי שאולי פשוט אבטל את העסקה אם לא אמצא פתרון לסטרימר כי הבנתי שהקרינה גבוהה יותר בבית..
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סטרימר - תגובה

רם דישון
    27/10/2015

השאלה מורכבת מדי. נסי לפשט אותה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חידוד השאלה

קרן
    27/10/2015

תודה עם התגובה המהירה.
    1. האם יש הבדל למיקום הסטרימר- בחדר העבודה או בסלון (סלון קטן)
    2. האם מיקום סטרימר נוסף בחדר שינה (קיימת טלוויזיה שם) בעייתית מבחינת חשיפה ממושכת? יתכן ועדיף בכלל לא להכניס סטרימר לבית עם ילדים? יצוין כי כבר קיימת רשת ווי פיי בבית.
    3. האם יתכן נזק/פגיעה לאור ישיבה ממושכת למשך כמעט שנה בממ"ד עם ראוטר ומודם במרחק חצי מטר ממקום הישיבה? (בלי קשר לסטרימר)
    4. האם חיבור כבל ישיר ולא דרך ווי פיי בסטרימר בסלון תקטין משמעותית את החשיפה לקרינה, למרות שהראוטר יהיה ליד הסטרימר? האם כדאי מגדיל טווח חשמלי המאפשר למקם את הראוטר בחדר נפרד מהסטרימר?
    מקווה שהייתי ברורה יותר, במידה ויש ספק בבטיחות הקרינה מסטרימר בבית עם ילדים, אבטל את העסקה.. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חידוד השאלה - תגובה

רם דישון
    28/10/2015

צר לי, לא ירדתי לסוף דעתך.
    דין סטרימר כדין ראוטר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו