חריגה בריכוז גז ראדון במקום עבודה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• חריגה בריכוז גז ראדון במקום עבודה
    א
    24/01/2015

שלום,
    במקום עבודתי נמצאה חריגה בריכוז גז ראדון (מעל 500 בקרל למ"ר-הבדיקה בוצעה פעמיים כל פעם למשך שלושה חודשים). כעת נערכים לפתרון הבעיה על ידי איוורור אקטיבי ואיטום. אני מוטרד מההשלכות לבריאותי כיוון שאני נמצא במשרד זה יותר מחמש עשרה שנים. על איזה איבר בגוף משפיע הראדון? כיצד ניתן להעריך האם מגרם נזק כלשהו לבריאותי? האם יש בדיקות שכדאי לי לעשות? אינני שקט עם ממצא זה.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חריגה בריכוז גז ראדון במקום עבודה - תגובה

ד``ר דני וולף
    24/01/2015

הרדון פוגע בעיקר בריאות. הבדיקות החשובות תלויות בגיל שלך. אחרי 15 שנים של קרינה הייתי ממליץ לעשות כרגע סקר של CT לריאות, כמובן תלוי בגילך, ותלוי אם אתה מעשן או לא. מעל גיל 40 הייתי מציע CT SCREEN לריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך התייעצות ראדון - תגובה

ד``ר דני וולף
    02/02/2015

בדיקת CT SCREEN לריאות. זוהי בדיקת סקר לריאות מבוצעת בצורה מיוחדת בקרינה נמוכה מאוד יחסית לצילומי CT רגילים, ומגלה בשלב מוקדם סרטן ריאות. מבוצעת בין היתר במכון מור לבעלי ביטוח מושלם ב- 350 ש"ח. חובה בשבילך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו