מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפול ליזר יאג או ירוקשושי26/01/2015
דר נכבד
רציתי לדעת אם אני יכולה להתלוות לאבי לצורך צילום או סי טי לעיניים -הבנתי שיש כאן שימוש בקרני לייזר-האם זה מעביר קרינה אם אני נכנסת איתו לחדר?
ב. בחדרים הסמוכים עושים טיפולים של לייזר יאג או ירוק ויש אור אדום שדולק מחוץ לחדר המתנה-האם יש בזה קרינה?
ג. אם נכנסים לצילום או סי טי ובחדר ליד יש טיפול ליזר יאג או ירוק האם יש קרינה?
כל זה אם יש אפשרות שהנני בהריון שליש ראשון?ובכלל?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול ליזר יאג או ירוק - תגובה
ד``ר דני וולף27/01/2015לגבי לייזר אין שום בעיה.
לגבי CT מחוץ לחדר הפעיל אין בעיה, ולתוך החדר הפעיל בוודאי שלא יכניסו אותך.
ובכלל לגבי CT ומכוני רנטגן עדיף לא להתקרב לחדרים לכול היותר בפרוזדורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
שושי27/01/2015דר נכבד
זה לא צילום CT אלא צילום oct.
ב. אז מדוע יש שלט גדול על הדלת-אזהרה קרינה ליד חדרי טיפול הלייזר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון - תגובה
ד``ר דני וולף28/01/2015OCT קרינה לא מייננת אין שום בעיית קרינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוטיפולי ליזר יאג או ליזר ירוק
שושי28/01/2015דר נכבד
תודה לגבי החלק הראשון שלש השאלה.
מה לגבי שבחדרים סמוכים עושים טיפולי קאקארט בליזר יאג או בליזר ירוק-האם יש בזה קרינה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל טיפולי הלייזר אין בעיית קרינה
ד``ר דני וולף29/01/2015סביבתית, אלא אם מקרינים לתוך העין, או ישירות ומקרוב לרקמה כדי להרוס אותה כמו בטיפולי לייזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה מה שנעשה-מקרינים לתוך העין.
שושי29/01/2015דר נכבד
הם מקרינים לתוך העין,לא?האם ישנה אפשרות אחרת??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאותי מכניסים מידי פעם לרנטגן
מלאכי27/01/2015שלום וברכה ד"ר.
לפעמים אני נכנס לחדר רנטגן מכיוון שמצלמים מישהו שלא יכול לזוז לבד וחייב עזרה וגם תוך כדי שהצילום מתבצע אני שם.
אני לובש מן אפוד כזה מעופרת נראה לי.. זה מספיק מגן מהקרינה שם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אותי מכניסים מידי פעם לרנטגן - תגובה
רם דישון27/01/2015כן, זה מספיק בהחלט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)