סלולרי וילדים

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• סלולרי וילדים
    יהודה
    27/01/2015

שלום וברכה,

הראיתי לבתי, בת השנתיים וחצי, במשך כעשרים דקות, תמונות בטלפון הסלולרי שהיה על "מצב טיסה".
    לאחר מכן נדהמתי לראות שנורית ה wifi היתה דלוקה (גם נורית הסנכרון). האם המשמעות היא שהיא נחשפה לקרינה במשך כעשרים דקות ? (מן הסתם, פחות הקפדתי - והמכשיר היה קרוב לגוף ולראש שלה בסביבות עשרה-עשרים ס"מ).

האם זה אומר שכעקרון גם אם מפעילים "מצב טיסה" עדיין נשארת חשיפה לקרינה (וצריך לוודא שה- WIFI כבוי ?).

אודה מאוד על תשובה - אני מוטרד מאוד (ככלל אני לא מקרב אליה פלאפון , וכאן אני מרגיש שחשפתי אותה בצורה מסוכנת, במו ידיי ...).

תודה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סלולרי וילדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סלולרי וילדים - תגובה

רם דישון
    27/01/2015

מחשיפה חד פעמית לא קרה דבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלולרי וילדים

יהודה
    27/01/2015

מר דישון תודה רבה,

היית מבקש לשאול בכל זאת - האם מכיון שהחשיפה החד פעמית היתה ארוכה (כעשרים דקות) ומדובר בתינוקת בת שנתיים וחצי אין חשש ממשי לפגיעה.

כמו כן אני מבקש לשוב ולשאול כללית - האם "מצב טיסה" אינו מגן לגמרי מקרינה - כמו במקרה עליו סיפרתי בו נורית ה wifi דלוקה (איני יודע איך היא נדלקה – המכשיר עבד עצמאית ..), והאם במצב כזה העובדה שגם האופציה של "סנכרון" דולקת זה אומר שהקרינה יותר תכופה ?

תודה רבה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלולרי וילדים - תגובה

רם דישון
    27/01/2015

אם נורית הויי פיי דלקה אבל לא השתמשת בערוץ זה- השידור היה קצר ולמשכי זמן קצרים (הנייד מנסה למצוא נתב מדי זמן מה- לא יותר), לכן אינני סבור שנגרם נזק כלשהו.
    לגבי מה קורה במצב טיסה- צריך לבדוק בספר של המכשיר איזו פונקציה גוברת. אני מניח שזה שונה ממכשיר למכשיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מר דישון - תודה רבה. ערב טוב !

יהודה
    27/01/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו