מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה מכבל חשמליעל26/04/2008
מסתבר, שבביתי, מתחת לריצפה (שנחשפה זה עתה בעקבות שיפוצים), נמצא צינור ברזל, המזין חשמל מעמוד החשמל העומד בקרבת מקום אל ארון החשמל שבחדר המדרגות.
הצינור מתחיל את דרכו מהקיר החיצוני, שם נמצא מתקן המחבר את כבל החשמל לקיר, ומשם, לתוך דירתי, מתחת למיטה בחדר השינה שלי ואל לוח החשמל בחדר המדרגות.
זהו ככל הנראה קו הזנה שמזין 2 כניסות (בכל כניסה 8 דיירים).
מהן המלצותיך? אני קצת בחרדה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפתרון הוא למדוד שטף הקרינה
ד``ר דני וולף27/04/2008על פניו זה לא נשמע מלבב, אולם לפני שעושים מעשים הפתרון הטוב ביותר הוא למדוד את שטף הקרינה בכל הבית
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה מכבל חשמל מתחת לרצפה
ד"ר זמיר שליט"א27/04/2008יעל יקרה:
יש למדוד מייד את השדה המגנטי .
אני יכול להשאיל לך מכשיר למדידה עצמית (ללא תשלום כמובן).
אם תרצי, תתקשרי אתי 03-574-7527.
כל טוב,
זמיר שליט"א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבל מתחת לרצפה
ד"ר זמיר שליט"א29/04/2008יעל יקירתי:
הרי אנחנו מכירים, ואני יודע במה מדובר.
אצלכם השדה המגנטי חזק מתחת לרצפה, וצריך פעולה בהקדם..
פנה אלי היום איש מהועד שלגם, דני, והנחייתי אותו, שכדאי להזמין מודד גם ישר וגם עם היתר המשרד להגנת הסביבה (יש אחד כזה, ונתתי לו את הטלפון שלו).
בשיחה עם דני, לא קישרתי שאתם באותו עניין, אלא רק לאחר השיחה.
הוא אמר לי שאחד הדיירים קיבל מכשיר מדידה ממישהו, ולא קישרתי שזה ממני.
תתאמו ביניכם את המדידה, ופנייה למשרד להגנת הסביבה, שיגן גם עליכם.
אם לא יגן, יש לפנות לשר התשתיות.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)