שתי שאלות לגבי שני סוגי קרינה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• שתי שאלות לגבי שני סוגי קרינה
    דנה
    09/03/2015

שלום!
    אני עובדת בחדר בדיוק מעל לחדר של רופא שיניים
    1.לחרדתי הבנתי היום שמבוצעים בחדר הזה צילומי נשך (הצילומים הפשוטים יותר)רבים מידי יום .אני מעריכה את המרחק ביני לבין מכונת הרנטגן בכמטר וחצי (עם רצפה שלי/תקרה שלו בינינו).האם אני נחשפת לקרינת רנטגן ?
    2 גיליתי גם שצמוד לחדרו של רופא השיניים יש ארון חשמל. זה אומר שהארון רחוק ממני בקו ישר כ2 מטר (שוב,עם רצפה שלי/תקרה שלו בינינו). האם יש סכנה של קרינה אלקטרומגנטית?
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי שאלות לגבי שני סוגי קרינה - תגובה

רם דישון
    09/03/2015

1. בדקי עם הרופא האם התקרה שלו ממוגנת. בכל מקרה, הקרינה בצילומי שיניים ממוקדת מאד ומה שמגיע לתקרה הנו זניח.
    2. 2 מטר הנו מרחק בו הקרינה כבר זניחה לגמרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארון חשמל

עמיר
    22/03/2015

שלום רב,

לא הייתי ממהר לומר כי במרחק 2 מטר הקרינה זניחה.
    כל מקרה לגופו, נכון שקרינה בתדר נמוך יורדת בצורה משמעותית עם המרחק, אולם ישנם ארונות חשמל שמסכנים את הסובבים גם לאחר 3-4 מטר לפניהם.
    יש צורך בבדיקה בעומס מלא על מנת לקבוע את רמת הקרינה במקום בו את יושבת.

עמיר בן חורין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו