חשמל סטאטי ועוד

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• חשמל סטאטי ועוד
    אלה
    18/04/2015

שלום
    1. האם החשמל הסטאטי שנמצא על בגדים שיובשו במייבש כביסה מסוכן לתינוקות קטנטנים?
    2. האם במקלדת של מחשב נייח, שגם היא נייחת - אם אני שמה אותה על הרגליים או הבטן בהריון - מזיקה?
    3. משתדלת להימנע משימוש בסלולאר בהריון אבל מדי פעם קורה ש/אני משוחחת או גולשת (אחת ליומיים כמה דקות, בחג יצא לי גם גלישה של חצי שעה כל יום) האם זה מזיק לעבורים?
    4. האם בסלולרים סינים יש יותר קרינה - כשאני מדברת בטלפון הנייח אני שומעת רעשים בקו ורק כשאני מכבה את הסלולרי שנמצא בקרבת מקום הרעש בקו של הטלפון של בזק נפסק. זה מעיד על קרינה גבוהה?
    5. אם אני ישנה בלילה ליד טלפון נייח פשוט יש קרינה כלשהי ממנו?
    6. טלפון סלולרי שלא נעשה בו שימוש, של שיחה או גלישב, רק דלוק, שנמצא בתיק - מזיק לעוברים בהריון?

תודה! ותבורכו!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשמל סטאטי ועוד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשמל סטאטי ועוד - תגובה

רם דישון
    18/04/2015

1. לא.
    2. לא.
    3. לא ידוע, אבל רצוי להמנע מגלישה בנייד בתקופת ההריון.
    4. לא. הקרינה של הסינים באותה עוצמה. הרעש מעיד על קרינה- לא ברור אם היא חזקה או לא, תלוי במרחק של הנייד מקו הטלפון.
    5. לא.
    6. אם זה סמרטפון ויש בו אפליקציות אינטרנטיות שרצות- הוא מזיק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו