מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חשמל סטאטי ועודאלה18/04/2015
שלום
1. האם החשמל הסטאטי שנמצא על בגדים שיובשו במייבש כביסה מסוכן לתינוקות קטנטנים?
2. האם במקלדת של מחשב נייח, שגם היא נייחת - אם אני שמה אותה על הרגליים או הבטן בהריון - מזיקה?
3. משתדלת להימנע משימוש בסלולאר בהריון אבל מדי פעם קורה ש/אני משוחחת או גולשת (אחת ליומיים כמה דקות, בחג יצא לי גם גלישה של חצי שעה כל יום) האם זה מזיק לעבורים?
4. האם בסלולרים סינים יש יותר קרינה - כשאני מדברת בטלפון הנייח אני שומעת רעשים בקו ורק כשאני מכבה את הסלולרי שנמצא בקרבת מקום הרעש בקו של הטלפון של בזק נפסק. זה מעיד על קרינה גבוהה?
5. אם אני ישנה בלילה ליד טלפון נייח פשוט יש קרינה כלשהי ממנו?
6. טלפון סלולרי שלא נעשה בו שימוש, של שיחה או גלישב, רק דלוק, שנמצא בתיק - מזיק לעוברים בהריון?
תודה! ותבורכו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חשמל סטאטי ועוד - תגובה
רם דישון18/04/20151. לא.
2. לא.
3. לא ידוע, אבל רצוי להמנע מגלישה בנייד בתקופת ההריון.
4. לא. הקרינה של הסינים באותה עוצמה. הרעש מעיד על קרינה- לא ברור אם היא חזקה או לא, תלוי במרחק של הנייד מקו הטלפון.
5. לא.
6. אם זה סמרטפון ויש בו אפליקציות אינטרנטיות שרצות- הוא מזיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)