גלישה בוואצאפ ובפסייסבוק בסלולארי

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• גלישה בוואצאפ ובפסייסבוק בסלולארי
    שרון
    29/04/2015

בהמשך להתכתבות היום בענין הקרינה שנפלטת מהוואצאפ בעת גלישה בסלולארי נעניתי היום ע"י רם דישון שיש סכנת קרינה גבוהה בגלישה בוואצאפ ובדפדוף אחורנית בפורום מסתבר שפניתי אליכם עוד ב 12/2014 בשאלה דומה וענה לי ד"ר דני וולף ששימוש בוואצאפ בבית ללא ראוטר במכשיר אחד לא מקרינים לסביבה.

אין שינוי מפזר החום לא מפזר את הקרינה, והחום לא מגביר את נזקי הקרינה, ובכלל שימוש בווטס אפ במכשיר אחד לא מקרינים לסביבה.

ד''ר דני וולף
    רופא ילדים, וחוקר מומחה לנזקי הבריאות של הקרינה האלקטרומגנטית
    + הוספת תגובההדפס | x סגור
    זאת התשובה שקיבלתי אז מד"ר דני וולף עכשיו אני לגמריי מבולבלת יש סכנת קרינה מגלישה בוואצאפ בבית ללא ראוטר או שאין סכנת קרינה אודה לתשובת הבהרה לחוצה מהסלולארי ומגלישה בוואצאפ אך גם לא יכולה בלעדיו
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלישה בוואצאפ ובפייסבוק בסלולארי

שרון
    30/04/2015

בהמשך להתכתבות היום בענין הקרינה שנפלטת מהוואצאפ בעת גלישה בסלולארי נעניתי היום ע"י רם דישון שיש סכנת קרינה גבוהה בגלישה בוואצאפ ובדפדוף אחורנית בפורום מסתבר שפניתי אליכם עוד ב 12/2014 בשאלה דומה וענה לי ד"ר דני וולף ששימוש בוואצאפ בבית ללא ראוטר במכשיר אחד לא מקרינים לסביבה.

אין שינוי מפזר החום לא מפזר את הקרינה, והחום לא מגביר את נזקי הקרינה, ובכלל שימוש בווטס אפ במכשיר אחד לא מקרינים לסביבה.

ד''ר דני וולף
    רופא ילדים, וחוקר מומחה לנזקי הבריאות של הקרינה האלקטרומגנטית
    + הוספת תגובההדפס | x סגור
    זאת התשובה שקיבלתי אז מד"ר דני וולף עכשיו אני לגמריי מבולבלת יש סכנת קרינה מגלישה בוואצאפ בבית ללא ראוטר או שאין סכנת קרינה אודה לתשובת הבהרה לחוצה מהסלולארי ומגלישה בוואצאפ אך גם לא יכולה בלעדיו
    תודה
    + הוספת תגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלישה בוואצאפ ובפייסבוק בסלולארי - תגובה

רם דישון
    03/05/2015

השימוש בווטס אפ גורם לנייד לשדר, אך לא חזק. ניתן לחיות עם זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התשובה של רם דישון מדויקת ונכונה

ד``ר דני וולף
    04/05/2015

רציתי רק לחדד: צריך להבדיל בין קרינה לסביבה, לבין קרינה למשתמש בנייד.
    בתשובה לשאלתך המקורית עניתי שהשימוש בווטאפ מהנייד לא מקרין לסביבה, ואילו תשובתו של המהנדס - תותח העל שלנו - מתייחסת לקרינה של המכשיר למשתמש.
    בכול מקרה במה שמתייחס לקרינה (ולא לנזקי הבריאות) תמיד תשובתו של המהנדס רם דישון עדיפה על שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה מהסלולארי -

שרון
    05/05/2015

תודה להתחייסות לשאלתי

בהקשר לתשובתו אלי של ד"ר וולף ברור שכל שאלותי בעניין הקרינה מגלישה בוואטאצ או בפייסבוק נובעת מחשש לעניין הבריאותי ולכן התשובות של ד"ר וולף בהחלט חשובות גם הן בכל הקשור לעניין הבריאותי והאם הגלישה בפייסבוק או בוואצאפ לא פוגע חלילה בעניין הבריאותי.

תודה לשניכם על התשובות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו