הרגלים יום יומיים

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• הרגלים יום יומיים
    שמול
    07/05/2015

שלום,

א. תודה רבה על הפורום והתשובות, אתם עושים עבודה חשובה ומועילה!

ב. להלן הקשר "הזוגי" שלי עם מכשירים פולטי קרינה בשימוש יום יומי, אשמח לקבל הכוונה איזה הרגל הוא מסוכן ועם מה ניתן לחיות בשלום:

1) בבית: הראוטר דולק כל הזמן, אני נמצא וישן בדר"כ כ- 2 מטר ממנו.
    2) בבית: המחשב הנייד(לנובו) דלוק ונמצא בסביבות 20 סנטימטרים ממני לאורך כמה שעות כל יום
    3) בבית: אייפון- סלולרי: נמצא לידי במרחק של 20- 50 סנטימטרים למשך כל הזמן שאני בבית או ישן(שעון מעורר)
    4) באוטו: יש בלוטוס ומדבר שיחות בספיקר באמצעות הבלוטוס, יש אנטנה חיצונית מהרכב רק שאני לא יודע לאיזה שימוש
    5) בעבודה: האייפון נמצא לידי על השולחן במרחק של כ20- 30 סנטימטר לאורך כל היום
    6) בעבודה: עובד עם מחשב נייח שהמארז שלו נמצא 5 סנטימטר משמאלי לאורך כל היום(9 שעות יומיות בבמוצע)
    7) בעבודה: עובד מול 2 מסכים: במרחק של 30 סנטימטרים ממני לאורך כל שעות העבודה.
    8) עכבר אלחוטי: יכול להיות בבית ובעבודה - האם בכלל מסוכן?

ניסיתי להיות הכי ברור, אם חסרים עוד פרטים אשמח.
    ושוב תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגלים יום יומיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדכון לגבי המסכים בעבודה

שמול
    07/05/2015

מדדתי עכשיו וזה בסביבות 50 ס"מ ולא כפי שציינתי קודם

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זוגיות קשה, עזר כנגדו נגדו

ד``ר דני וולף
    08/05/2015

לגבי כול הנקודות שהזכרת להוציא את נקודה מספר 7 ו- 8
    יש קרינה, ואני מתייחס לכך לחומרה בגלל אורך הזמן. אמנם הקרינה חלשה מאוד, אולם בגלל החשיפה המתמידה לאורך זמן רב בשעות היום, הייתי כן מציע לך לשנות קצת את "הזוגיות שלך". לפי רמת הכתיבה, אני בטוח, שעם קצת תשומת לב לנושא תתגבר על כך בקלות.
    בנושא הקרינה אין שום דבר ודאי וקבוע, וגם לעיצות שלנו "אין אחריות יצרן", אולם אתה נמצא כמעט ברוב שעות היום חשוף לקרינת RF - אמנם חלשה מאוד - אבל מתמידה, ואנחנו אפילו לא יודעים לכמת במדויק אילו עוצמות הכי מסוכנות, וחבל כי אפשר למנוע את החשיפה הזאת בקלות רבה. השעון המעורר בסמרטפונים יעבוד גם אם הסלולר יהיה על מצב טיסה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו