שקעים גדולים

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• שקעים גדולים
    יהודה
    09/05/2015

שלום וברכה,

בני בן הארבע עמד כשראשו, כעשר דקות, במרחק של פחות מחמישה ס''מ משקע וצתג של מזגן דלוק, ומהמזגן (איני יודע מה הנתונים האובייקטיביים, אך מדובר בשקע גדול וה"ברזלים" של התקע עבים משמעותית בהשוואה לתקע רגיל).

מה הסבירות שנגרם נזק משמעותי ? אמנם זה כבר היה, אך אבקש מאוד חדעת את התשובה (ללא "הנחות" כי אין ממה לעשות ...).

מעבר לכך, לגבי העתיד - האם במקרה כזה, כשמדובר בילדים קטנים, מטר מספיק כשמדובר במספר דקות ?

בתודה רבה ( ופחד ... ) !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שקעים גדולים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שקעים גדולים - תגובה

רם דישון
    09/05/2015

במצב כזה הקרינה חלשה מאד (אם בכלל), כי הקרינה של הזרם החוזר מבטלת את הקרינה של הזרם היוצא. אין שום סיכון- הסר דאגה מליבך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה משקעים וילדים

יהודה
    10/05/2015

מר דישון,

קודם כל - תודה רבה; אכן, הדבר גרם לי לדאגה כבדה !

הייתי מבקש בכל זאת להבין (ולוודא שאכן הסברתי נכון את המקרה, ואני יכול באמת להרגע ...) - מה הכוונה "במצב כזה", והאם ככלל מרחק כזה משקע (ומתג) מסוכן בפרט לילדים, כעשר דקות ?

אני מתנצל על הנדנוד, אך חשוב לי לדעת שהבנתי כראוי את דברייך.

תודה רבה שוב ושבוע טוב !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה משקעים וילדים - תגובה

רם דישון
    10/05/2015

1. עשר דקות הן זמן זניח.
    2. הקרינה משקע ומכבל - זניחה שבזניחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו