מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רמת החום מפאןאני19/05/2015
דר נכבד
בעלי יבש את הגופייה שלו שעשוייה מ65 אחוז כותנה ו35 אחוז פוליאסטר בפאן ביתי רשום על החולצה לא יותר מ30 מעלות בגלל הפוליאסטר(ניילון שמתחמם לא תקין),רציתי לדעת לכמה מעלות פאן ביתי מגיע?ומה עלי לעשות אם כך?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רמת החום מפאן - תגובה
רם דישון19/05/2015אין שום בעיה עם זה. כל עוד הגופיה לא שינתה את צורתה- לא קרה דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאך אפשר לדעת מה טמפ החום?
אני19/05/2015דר נכבד
בכל זאת זה חום גבוה מאוד,אפשר לדעת מה טמפ החום הנפלט,אלי השינויים הם פנימיים ובלתי נראים לעין?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אך אפשר לדעת מה טמפ החום? - תגובה
רם דישון19/05/2015משתנה חזק מאד כתלות במרחק מפיית המייבש, לכן לא ניתן להעריך. אם השינויים אינם נראים לעין- אין בעיה אתם. המגבלה של היצרן היא רק על מנת למנוע קימוט של הבד בחום גבוה. אין שום בעיה עם שינויים כימיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרחק
אני19/05/2015דר נכבד
מרחק 10 ס"מ,
מדוע שינויים כימיים לא קימיים כאן הרי מדובר בניילון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מרחק - תגובה
רם דישון19/05/20151. קחי מדחום ותמדדי. אין לי מושג, אך סביב 80 מעלות.
2. הפורום אינו במה ללימודי כימיה. צר לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)