וואטס אפ וילדים

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• וואטס אפ וילדים
    יהודה
    21/05/2015

שלום וברכה,

נחרדתי לגלות שילדי, בן הארבע, ישן כשלוש שעות במרחק של כ- 70-60 ס"מ ממכשיר סלולרי; כאשר המכשיר מחובר לאינטרנט, תוכנת הוואטס-אפ פעלה וגם פונקציית הסנכרון.

1. האם מדובר בסכנה של ממש ? (למרות שמדובר בחלב שנשפך - אודה על תשובה שאינה נונת הנחות כי "אין מה לעשות" ... הדבר לא מניח לי וחשוב לי מאוד).

2. אנו עובדים עם חברה שאינה אחת מהשלוש (אורנג'-פלאפון-סלקום); אמרו לי שככלל הקרינה ממכשירים כאלה גדולה בעשרות מונים ממכשירים המחוברים לחברות הגדולות.

האם אכן בשל כך אכן הסיכון באותו מקרה חמור במיוחד ?

האם ככלל - עלי להוסיף מקדם לכל הנחיה - בנוגע למרחקים, זמנים וכד' שמתייחסים למכשירם סלולריים ?

בתודה רבה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וואטס אפ וילדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וואטס אפ וילדים - תגובה

רם דישון
    21/05/2015

אין בעיה במרחק כזה כלל.
    לגבי הקרינה ברשתות חדשות- ככלל, מאחר ומספר האנטנות שלהן אינו מספיק גדול עדיין, יתכנו איזורים בהם הניידים ישדרו בהספק יותר גדול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשת הבהרה - וואטס אפ וילדים

יהודה
    21/05/2015

מר דישון,

תודה רבה רבה.

אני מבקש לשאול - האם מכיון שמדובר ברשת תשובתך תשנה (והמרחק לא הספיק) ?

תודה רבה שוב !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשת הבהרה - וואטס אפ וילדים - תגובה

רם דישון
    21/05/2015

המרחק הזה מספיק גם במקרה המחמיר ביותר.
    כל ההמלצות שלנו מתייחסות למקרים בהם הניידים משדרים בהספק מירבי, לכן אין צורך לקחת מקדם בטחון נוסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו