מה יותר גרוע מבחינת זיהום

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מה יותר גרוע מבחינת זיהום
    אלה
    31/05/2015

לגור על כביש ראשי או בסמוך לצומת סואן או בקומת קרקע באזור מרוחק מכביש (100 מטר) לעניין גז הרדון שמדאיג אותי?

והאם זה אומר שבכל קומת קרקע יש גז רדון? (בהנחה שהדירות ישנות ויש סדקים בקרקע וכו').

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה יותר גרוע מבחינת זיהום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני אחדד -

אלה
    31/05/2015

מדובר על מעבר לדירה עם תינוקות רכים.
    1. אני נתקלת בדירות שנמצאות על כביש סואן, כלומר במרחק מטרים בודדים מכביש - לעומת אחרות שמרוחקות 50 מטר מהכביש (לא יותר כי מדובר במרכז). האם יש הבדל במרחקים כאלה?

2. והאם קומה גבוהה יותר מפחיתה חשיפה לזיהום אוויר מאשר קומה נמוכה?

3. בנוסף - מגורים בדירה בשכונה ירוקה כביכול ללא כביש סואם לידה - אבל שהיא במרחק 30 מטריםמוקפת בכבישים סואנים זה פחות מסוכן מדירה מעל כביש סואן ישירות?

4. לגבי קומות הקרקע, אני חוששת גם מהרדון, מדיפת בלוני גז (יש ריחות בגינות), מריסוסים, מה יותר גרוע מבחינת חשיפה למזהמים, זה או דירה על כביש סואן בקומה שנייה שלישית?
    תודות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דילגתם על השאלות שלי אשמח למענה

אלה
    05/06/2015

.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דילגתם על השאלות שלי אשמח למענה - תגובה

רם דישון
    05/06/2015

מחוץ לתחום הפורום. צר לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו