מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדים ומנוע של מזגןיהודה06/06/2015
שלום וברכה,
ילדתי, בת השנתיים,ישבה צמוד (כחמשה ס"מ) לשני מנועים של מזגנים גדולים (אני מניח שארבע כ"ס כל אחד)זאת כחמש דקות.
אני בחרדה שנגרם נזק ממשי (בעיקר בגלל הגיל, ולאור המרחק ושמדובר בשני מנועים גדולים); וגם מבקש לדעת מה הכללים, לעתיד
תודה ושבוע טוב !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ילדים ומנוע של מזגן - תגובה
רם דישון06/06/20151. לא קרה דבר מחמש דקות.
2. חשוב לישון רחוק מהם. זה הכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדים ומנוע מזגן -הבהרה
יהודה07/06/2015שלום וברכה,
תודה רבה על המענה.
אני מבקש לנדנד עוד פעם (ומתנצל); שכן, אני רוצה להיות בטוח שהבנתי - בגלל הדאגה הגדולה מאוד שלי מהנושא, וגם כדי לדעת עד כמה להיות לחוץ בעתיד...
האם בשהות כזו כאלה אין חשש גדול יותר לילדים (בעיקר עד גיל 3) משלמבוגרים, לא משנה מה הקרבה ומה עוצמת המנוע, אם מדובר בדקות ספורות (וגם אם היה מדובר ברבע שעה ?)
אם כן - האם ככלל, שהות כזו של 3-2 פעמים בחודש, אינה בעייתית ?
תודה על המענה ועל הסבלנות !
שבוע טוב !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ילדים ומנוע מזגן -הבהרה - תגובה
רם דישון07/06/2015נכון. אפילו רבע שעה היא חסרת משמעות כאן. כנ״ל לגבי פעמיים בחודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)