מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה בהורדת אפליקצית וואצאפשרון22/06/2015
ניסיתי להוריד בפאלפון את אפליקציית הוואצאפ ובגלל תקלה זה הראה שהוא מתקין את האפליקציה ובדיעבד זה עבד כל היום בהורדה והאפליקציה לא ירדה מסתבר כך אמר לי מישהו שבגלל שאין לי ראוטר בבית זה לא הצליח להוריד את האפליקציה ועכשיו לשאלות:
1. האם בזמן ההורדה כלומר כל היום זה הראה שזה מתקין את האפליקציה נפלטה קרינה?
2. האם נכון הוא שבגלל שאין לי ראוטר בבית האפליקציה לא ירדה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה בהורדת אפליקצית וואצאפ - תגובה
ד``ר דני וולף22/06/2015לשאלה הראשונה לגבי הקרינה, הפלאפון היה במצב גלישה או נכון יותר "עבודה" כל הזמן, אולם מחשיפה חד פעמית לא קורה דבר.
השאלה השנייה שייכת לפורום מחשבים ופלאפונים ולא לפורום קרינה.
אני רק לא מבין, האם בפלאפון את גולשת דרך הווי פיי או דרך תקשורת סלולרית? וכיצד לא נגמרה הסוללה והטלפון לא התחמם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה בהורדת וואצאפ
שרוו22/06/2015המשך אני גולשת בדרך כלל דרך הפאלאפון ולא ווי פי מה ההבדל בינהן? אשמח לדעת כי אין לי מושג בזה ואכן הפאלפון התחמם מאוד אתמול כשניסה להוריד את אםליקצית וואצאפ האם זה מסוכן. תודהמראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרינה בהורדת וואצאפ - תגובה
רם דישון22/06/2015יש הבדל בעוצמת הקרינה. עדיף ויי פיי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלישה בוואצאפ
שרוו23/06/2015אז להבנתי אתה ממליץ ללחוץ על ווי פי בםאלפון באופן תמידי זה פחות קרינה ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גלישה בוואצאפ - תגובה
רם דישון24/06/2015לא תמיד- אלא רק כשרוצים לגלוש.
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)