קרינה בהורדת אפליקצית וואצאפ

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה בהורדת אפליקצית וואצאפ
    שרון
    22/06/2015

ניסיתי להוריד בפאלפון את אפליקציית הוואצאפ ובגלל תקלה זה הראה שהוא מתקין את האפליקציה ובדיעבד זה עבד כל היום בהורדה והאפליקציה לא ירדה מסתבר כך אמר לי מישהו שבגלל שאין לי ראוטר בבית זה לא הצליח להוריד את האפליקציה ועכשיו לשאלות:

1. האם בזמן ההורדה כלומר כל היום זה הראה שזה מתקין את האפליקציה נפלטה קרינה?

2. האם נכון הוא שבגלל שאין לי ראוטר בבית האפליקציה לא ירדה?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה בהורדת אפליקצית וואצאפ - תגובה

ד``ר דני וולף
    22/06/2015

לשאלה הראשונה לגבי הקרינה, הפלאפון היה במצב גלישה או נכון יותר "עבודה" כל הזמן, אולם מחשיפה חד פעמית לא קורה דבר.
    השאלה השנייה שייכת לפורום מחשבים ופלאפונים ולא לפורום קרינה.
    אני רק לא מבין, האם בפלאפון את גולשת דרך הווי פיי או דרך תקשורת סלולרית? וכיצד לא נגמרה הסוללה והטלפון לא התחמם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה בהורדת וואצאפ

שרוו
    22/06/2015

המשך אני גולשת בדרך כלל דרך הפאלאפון ולא ווי פי מה ההבדל בינהן? אשמח לדעת כי אין לי מושג בזה ואכן הפאלפון התחמם מאוד אתמול כשניסה להוריד את אםליקצית וואצאפ האם זה מסוכן. תודהמראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה בהורדת וואצאפ - תגובה

רם דישון
    22/06/2015

יש הבדל בעוצמת הקרינה. עדיף ויי פיי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלישה בוואצאפ

שרוו
    23/06/2015

אז להבנתי אתה ממליץ ללחוץ על ווי פי בםאלפון באופן תמידי זה פחות קרינה ? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלישה בוואצאפ - תגובה

רם דישון
    24/06/2015

לא תמיד- אלא רק כשרוצים לגלוש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו