אוזניות וטלפון סלולרי

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• אוזניות וטלפון סלולרי
    אילנה
    01/07/2015

שלום רב למומחים,
    1) במשך שעות רבות ביום יושבת בתי בת ה-12 בחדרה, כשלאוזניה אוזניות המחוברות לאייפד והיא שומעת שירים או לטלפון הסלולרי, שדרכו גם שומעת שירים ואף מדברת עם חברות ב-וואטס אפ . האם זה מסוכן מבחינת הקרינה?
    2) יתירה מזאת, גם כשהטלפון הסלולרי נמצא בהטענה, היא עדיין משתמשת בו דרך האוזניות. האם במצב זה גדלה הקרינה?
    3) לרוב, בתי נוהגת להשאיר את המטענים בשקעים שבחדרה, כאשר הם לא מחוברים לטלפון או לאייפד ומה שקורה הוא שהמטענים מתחממים מאד. האם זה לא מסוכן?

לי יש מודעות גבוהה לנושא הקרינה, אולם בתי לא מוכנה להקשיב לי כלל כי היא סבורה שאין סכנת קרינה כלל בכל שלושת המצבים שתיארתי.
    אני מתכוונת להראות לה את תשובותיך. לכן, אודה להסבר מפורט, עד כמה שניתן.
    תודה רבה,
    לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוזניות וטלפון סלולרי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוזניות וטלפון סלולרי - תגובה

רם דישון
    01/07/2015

1. יש קרינה במצב זה, ומומלץ לצמצם את השימוש, במיוחד בגיל צעיר. רצוי לעבור כמה שיותר למצב טיסה (שבו אין קרינה, במיוחד באייפד).
    2. מאד לא מומלץ. המטענים גם מפיצים קרינה וגם מתחממים, דבר שמקצר את אורך החיים שלהם. לא ברור לי מה הבעיה להוציא את המטענים מהשקע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו