סלולרי וילדים

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• סלולרי וילדים
    יהודה
    11/07/2015

שלום וברכה,

הסתבר לי שמספר ס"מ מרגלי בני בן השש, ששכב על גבו הונח טלפון סלולרי שהיה מחובר לאינטרנט ובמצב סנכרון, במשך כחמש דקות.

אני מודאג במיוחד מכיון שמדובר בטלפון ברשת שאינה של שלוש החברות המרכזיות (פלאפון-אורנג'-סלקום). לפי אתר המפות הממשלתי האנטנה הקרובה של חברה זו נמצאת במרחק של כחצי ק"מ מהבית והקרינה ממנה היא כמה פרומיל בלבד בהשוואה לאנטנות שלוש החברות שבאזור (שאף מצויות במרחק קצר בהרבה יותר). אכן, לעתים לא היתה קליטה.

האמנם, בעיקרון, החשיפה גבוהה בעשרות מונים בהשוואה למכשיר סלולרי הקשור ברשת לאחת משלוש המרכזיות ?

האם לאור זאת והמרחק מהרגליים ואזור המותניים יש חשש יותר ממשי להשפעה שח קרינה ?

בתודה ודאגה !

שבוע טוב !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סלולרי וילדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סלולרי וילדים - תגובה

רם דישון
    11/07/2015

אין נזק מחשיפה של חמש דקות.
    שמתי לב שאתה מודאג בכל פעם שאחד מילדיך נחשף לקרינה לזמן קצר מאד. אין בחשיפות אלה כל נזק, ואם בכל זאת אינך רגוע- נסה למנוע את החשיפות מראש ולא לשאול כל פעם מחדש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלולרי וילדים

יהודה
    12/07/2015

מר דישון שלום וברכה,

תודה רבה על המענה הענייני ועל התייחסות האנושית (אני כמובן, אכן, משתדל למנוע קרבת מכשירים סלולריים לילדיי, אך יש מקרים של היסח דעת ויש כאלה שתלויים באחרים, ואיני יודע תמיד עד כמה לריב איתם על כל מקרה).

מה שהטריד אותי מאוד, ספציפית, היה שבגלל שמדובר ברשת עם קליטה חלשה הרי שמשכי הזמן והמרחקים הרבע יותר קריטיים, וששהות כזו שקולה לקרבה גדולה יותר וזמן ממושך יותר במקרה של רשת "רגילה".

תודה שוב ושבוע טוב !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו