שלום,

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• שלום,
    חנה
    04/08/2015

שלום רב,
    יש לי ממיר לערוצי טלויזיה (של עידן פלוס לערוצים הראשון השני ועשר) הוא ממוקם צמוד לדלת המרפסת. שמתי לב שבימים האחרונים כאשר אני משאירה את דלת המרפסת פתוחה איני מצליחה לקבל קליטה ורק כאשר אני סוגרת את הדלת אני מצליחה. זאת ועוד. אין לי ווי פיי פרטי לנייד או לדירה שלי ובימים האחרונים אני רואה שיש לי חיבור אןוטומטי לווי פיי. האם הנתונים הללו יכולים להצביע על קיומה של איזו אנטנה סלולרית סמויה (מדובר בבית מגורים רגיל). תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום,

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום, - תגובה

רם דישון
    04/08/2015

התופעה עם הדלת מוכרת.
    החיבור האוטומטי לויי פיי יכול להיות של ראוטר של שכן. אין בעיה. בכל מקרה ויי פיי אינו קשור לאנטנה סלולרית כלשהי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה המשך

חנה
    04/08/2015

תודה על מהירות התגובה. למה קשור התופעה עם הדלת - האם גם לשכן? האם זה בעייתי? ואם לאו, איך בכל זאת אפשר להתמודד על מנת שנוכל לצפות בטלויזיה. תודה רבה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה המשך - תגובה

רם דישון
    04/08/2015

התופעה עם הדלת היא תוצאה של דיפרקציה. חפשי בויקיפדיה לפירוט יותר רציני. הכל מקרה אין שום סיכון.
    לקבלת קליטה טובה יותר נסי לשנות את מיקום האנטנה של הממיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה המשך - תגובה

רם דישון
    04/08/2015

התופעה עם הדלת היא תוצאה של דיפרקציה. חפשי בויקיפדיה לפירוט יותר רציני. בכל מקרה אין שום סיכון.
    לקבלת קליטה טובה יותר נסי לשנות את מיקום האנטנה של הממיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רב תודות

חנה
    04/08/2015

תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו