מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום,חנה04/08/2015
שלום רב,
יש לי ממיר לערוצי טלויזיה (של עידן פלוס לערוצים הראשון השני ועשר) הוא ממוקם צמוד לדלת המרפסת. שמתי לב שבימים האחרונים כאשר אני משאירה את דלת המרפסת פתוחה איני מצליחה לקבל קליטה ורק כאשר אני סוגרת את הדלת אני מצליחה. זאת ועוד. אין לי ווי פיי פרטי לנייד או לדירה שלי ובימים האחרונים אני רואה שיש לי חיבור אןוטומטי לווי פיי. האם הנתונים הללו יכולים להצביע על קיומה של איזו אנטנה סלולרית סמויה (מדובר בבית מגורים רגיל). תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום, - תגובה
רם דישון04/08/2015התופעה עם הדלת מוכרת.
החיבור האוטומטי לויי פיי יכול להיות של ראוטר של שכן. אין בעיה. בכל מקרה ויי פיי אינו קשור לאנטנה סלולרית כלשהי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה המשך
חנה04/08/2015תודה על מהירות התגובה. למה קשור התופעה עם הדלת - האם גם לשכן? האם זה בעייתי? ואם לאו, איך בכל זאת אפשר להתמודד על מנת שנוכל לצפות בטלויזיה. תודה רבה שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה המשך - תגובה
רם דישון04/08/2015התופעה עם הדלת היא תוצאה של דיפרקציה. חפשי בויקיפדיה לפירוט יותר רציני. הכל מקרה אין שום סיכון.
לקבלת קליטה טובה יותר נסי לשנות את מיקום האנטנה של הממיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה המשך - תגובה
רם דישון04/08/2015התופעה עם הדלת היא תוצאה של דיפרקציה. חפשי בויקיפדיה לפירוט יותר רציני. בכל מקרה אין שום סיכון.
לקבלת קליטה טובה יותר נסי לשנות את מיקום האנטנה של הממיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרב תודות
חנה04/08/2015תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)