מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מרחק ממטעןיהודה20/08/2015
שלום וברכה,
האם מרחק של מעבר למטר ממטען שמטעין מכשיר סלולרי בטוח לגמרי ?
ופרקטית - ילד שישן במרחק של כמטר שמונים ממטען, לילה שלם, חשוף בצורה מדמעותית בגלל משך הזמן, או שמעבר למטר אין מניעה בכל משך זמן ?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרחק ממטען - תגובה
ד``ר דני וולף20/08/2015מטר אחד מהמטען מספיק בהחלט. ואיפוא היה המכשיר הסלולרי עצמו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר' וולף -המשך
יהודה20/08/2015דר' וולף תודה רבה על המענה המהיר.
אכן - מה שמטריד אותי, אף יותר , הוא שהסתבר שהמכשיר הסלולרי היה דלוק גם מחובר לאינטרנט.- גם הוא במרחק של כ 180 ס"מ מהילד.
האם יש חשש משמעותי לחשיפה ובמיוחד מאחר שמדובר בילדים, במשך שעות, בחדר סגור, ושהמכשיר קשור לחברה קטנה (ולא פלאפון-סלקום-אורנג') ?
תודה רבה על הסבלנות !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לדר' וולף -המשך - תגובה
רם דישון20/08/2015לא ברור לי מדוע לא ניתן לכבות את הנייד בלילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר' וולף - תגובה לתגובה
יהודה20/08/2015לדר' וולף שלום וברכה,
תודה רבה רבה על המענה !
לשאלתך, הסתבר לי, לחרדתי, שהמכשיר הסלולרי עצמו היה אף הוא במרחק של כ 180 ס"מ מהילדים, כשהוא דלוק ומחובר לאינטרנט (בניגוד גמור למנהגי ...).
אני בחרדה גדולה, בעיקר משום שמדובר בילדים, במשך שעות, בחדר סגור; כאשר, בנוסף, המכשיר קשור לחברה קטנה (ולא פלאפון-סלקום-אורנג') !!
אודה מאוד לתשובה לגבי המקרה (למרות שהחלב נשפך), מאז שקלטתי מה שקרה נשמתי לא חזרה אלי; ואני בחשש עצום שהמקרה חמור ומזיק במיוחד, בגלל הפרטים שציינתי וחשוב לי לדעת את המשמעות ללא רחמים או הנחות.
בתודה והערכה רבות על הסבלנות !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לדר' וולף - תגובה לתגובה - תגובה
רם דישון23/08/2015במרחק כזה לא נגרם שום נזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמר דישון - תודה רבה ובקשה לוודא ...
יהודה24/08/2015מר דישון,
תודה רבה על המענה והסבלנות.
רק לוודא - התשובה נכונה אף שמדובר בחדר סגור ובחברה שאינה מן השלוש, ומחובר לאינטרנט ?
אני מתנצל שוב על הנדנוד, אך חשוב לי לוודא שהבנתי נכונה.
ערב טוב !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מר דישון - תודה רבה ובקשה לוודא ... - תגובה
רם דישון24/08/2015אכן כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמר דישון, תודה רבה בהערכה רבה.
יהודה24/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)