WIFI במלונות

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• WIFI במלונות
    שרון
    24/08/2015

שאלה שטרידה אותי מאוד ידוע שהיום ברוב המלונות אם בארץ או בחו"ל יש WIFI כך נתקלנו בשהותנו בחו"ל במלון שיש בו WIFI ומעל לדלת חדרנו במלון היתה הקופסא של הWIFI כאשר ביקשתי להחליף חדר ללא מכשיר כזה מעל הדלת הכניסה הודיעה לי הפקידה שיש בכל קומה כמה קופסאות כאלה וגם יש מלונות שהקופסאות בכלל מוסתרות ולא ניתן לראותם אבל בכל קומה ובכל מקום במלון יש חיבור לWIFI למה הכוונה האם יש בזה סיכון בלינה בקרבת חיבורי WIFI שכן למיטב ידיעתי זה נהוג ברוב המלונות

אודה לך מאוד לתשובתך המהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    WIFI במלונות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• WIFI במלונות - תגובה

ד``ר דני וולף
    25/08/2015

רצוי שלא יהיה WIFI בתוך החדר בלילה. אם ה- WIFI בחוץ אין מחוץ לחדר אין בעיה. כך בבתי מלון, כך גם בבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• WIFI

שרון
    25/08/2015

תודה על תשובתך המהירה אז מתשובתך אפשר להבין שאין בעיה לנפוש במלון שמצוייד בWIFI גם אם מדובר בנופש של שבוע ימים האם גם אם הWIFI מותקן בחוץ לדלת החדר בו ישנים ? האם הקיר חוסם קרינה? שכן נאמר לי במלונות שבכל קומה במלונות יש כמה מערכות של ה WIFI

תודה רבה מראש על התשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• WIFI - תגובה

רם דישון
    25/08/2015

יש למישהו בעיה בהבנת הנקרא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו