מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לדר וולף נזק מקרינהאילנית02/09/2015
לדר וולף שלום רב
גיליתי שיש לי מערכת אזעקה אלחוטית כארבע שנים בבית
אלה גלאים של חברת ויסוניק וילון פנימי שמותקן בין החלון לתריס
הגלאים עובדים על סוללת ליטיום 3v ועובדים על שיטת fm דיגיטלית על ידי שליחת אותות
לרכזת הנמצאת באותה קומה כ15 מטר מהם
בכל חדר יש שני גלאים המותקנים בגובה 150-160ס"מ מהמזרון
מאחר ואני מתכננת להביא מודד אבל מאד מפחדת מהתוצאה
שאלתי היא:
אם במידה ויש קרינה חזקה מהגלאים האם יכול להגרם נזק
בארבע השנים שהילדים ישנו במיטות במרחקים שציינתי ( 150_160 ס"מ)?
כמו כן יש לי בכל חדר גם גלאי נפח קווי 180 סמ מעל המיטות
האם לאור כל מה שציינתי יכול להיגרם נזק מהקרינה?
מברור אצל מתקין האזעקה הבנתי שהיא עובדת כל הזמן , לא רק כשדורכים אותה
תודה רבה
מאמא לחוצה מאד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לדר וולף נזק מקרינה - תגובה
ד``ר דני וולף03/09/2015אפשר להבין את הפחד שלך, אולם הוא מוקדם מאוד, ונראה לי שלאחר המדידה לא יהיה עוד צורך בדברי ההרגעה שלי.
אגב כיוון שמדובר בקרינה שלא בתדר השגרתי (מסוכן אפילו פחות), צריך מודד מומחה עם מכשיר מקצועי משוכלל יותר מאלו שנמצאים בשוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לדר וולף נזק מקרינה - תגובה
ד``ר דני וולף03/09/2015אפשר להבין את הפחד שלך, אולם הוא מוקדם מאוד, ונראה לי שלאחר המדידה לא יהיה עוד צורך בדברי ההרגעה שלי. הקרינה תהיה אפסית עד זניחה לחלוטין.
אגב כיוון שמדובר בקרינה שלא בתדר השגרתי (מסוכן אפילו פחות), צריך מודד מומחה עם מכשיר מקצועי משוכלל יותר מאלו שנמצאים בשוק. ורצוי למדוד במיטת הילדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאזעקה אלחוטית
אילנית03/09/2015דר וולף תודה רבה עבור התשובה המהירה והמרגיעה
מאחר והיה לי מודד מומחה לפני כשנתיים ובדק את כל הבית
ואני די פאנטית בנושא הקרינה המצפון רובץ עלי איך שכחתי לבדוק את האזעקות
ולכן הפחד והלחץ שאני נמצאת בו
האם המרחקים מטר חמישים עד מטר שישים מהגלאי למזרון
הוא מספיק?
שוב תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאזעקה אלחוטית
אילנית03/09/2015דר וולף תודה רבה עבור התשובה המהירה והמרגיעה
מאחר והיה לי מודד מומחה לפני כשנתיים ובדק את כל הבית ואני די פאנטית בנושא הקרינה, המצפון רובץ עלי איך שכחתי לבדוק את האזעקות ולכן הפחד והלחץ שאני נמצאת בו
האם המרחקים מטר חמישים עד מטר שישים מהגלאי למזרון הוא מספיק? שוב תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספק לחלוטין. אין חשש
ד``ר דני וולף04/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ותודה שאתם קיימים לעזור
אילנית04/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמערכת אזעקה
אילנית25/09/2015דר וולף שלום רב
בעקבות השאלות הקודמות שלי אליך בקשר לאזעקה
( אשמח אם תקרא את ההתכתבות )
בנוסף לשני גלאים וילון אלחוטיים בכל חדר
יש לי גם גלאי נפח אבל קווי לא אלחוטי
שמותקן מטר שמונים מעל המזרונים
בלילה הוא מנוטרל בחדרי ילדים אבל בכל זאת כל פעם כשעוברים לידו הוא מאותת באורות
כך שלא הצלחתי להבין אם הוא מקרין כל הזמן
או רק כשדרוך
שאלתי היא במקרה והוא מקרין כל הזמן
שני גלאי וילון אלחוטיים במרחקים מטר חמישים-מטר שישים מהמזרונים
וגלאי נפח קווי מטר שמונים מעל המזרון
זה תקין בחדרי הילדים מבחינת הקרינה? אפילו שהבנתי שהמרחקים תקינים?
( בינתיים הוצאתי את כל הבטריות עד לבואו של המודד... והבית חשוף
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי אזעקה
אילנית25/09/2015דר וולף שלום רב
בעקבות השאלות הקודמות שלי אליך בקשר לאזעקה ( אשמח אם תקרא את ההתכתבות )
בנוסף לשני גלאים וילון אלחוטיים בכל חדר יש לי גם גלאי נפח אבל קווי לא אלחוטי שמותקן מטר שמונים מעל המזרונים
בלילה הוא מנוטרל בחדרי ילדים אבל בכל זאת כל פעם כשעוברים לידו הוא מאותת באורות כך שלא הצלחתי להבין אם הוא מקרין כל הזמן או רק כשדרוך
שאלתי היא: במקרה והוא מקרין כל הזמן, שני גלאי וילון אלחוטיים במרחקים מטר חמישים-מטר שישים מהמזרונים וגלאי נפח קווי מטר שמונים מעל המזרון
האם זה תקין בחדרי הילדים מבחינת הקרינה? אפילו שהבנתי שהמרחקים תקינים? ( בינתיים הוצאתי את כל הבטריות עד לבואו של המודד... והבית חשוף תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה לגבי אזעקה - תגובה
רם דישון26/09/2015אין די נתונים על מנת לענות תשובה אמינה. חייבים למדוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אילנית26/09/2015תודה
אבל המרחקים תקינים?
150-160סמ מהמזרון אזעקה אלחוטית וילון
180 -190 סמ מהמזרון אזעקה קווית גלאי נפח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בקשר לאזעקה
אילנית26/09/2015תודה
עד שאמדוד
האם המרחקים תקינים
150-160 סמ גלאי וילון פנימי מהמזרון
180-190סמ גלאי נפח קווי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי אזעקה -אל תדלגו בבקשה
אילנית26/09/2015דר וולף שלום רב
בעקבות השאלות הקודמות שלי אליך בקשר לאזעקה ( אשמח אם תקרא את ההתכתבות )
בנוסף לשני גלאים וילון אלחוטיים בכל חדר יש לי גם גלאי נפח אבל קווי לא אלחוטי שמותקן מטר שמונים מעל המזרונים
בלילה הוא מנוטרל בחדרי ילדים אבל בכל זאת כל פעם כשעוברים לידו הוא מאותת באורות כך שלא הצלחתי להבין אם הוא מקרין כל הזמן או רק כשדרוך
שאלתי היא: במקרה והוא מקרין כל הזמן, שני גלאי וילון אלחוטיים במרחקים מטר חמישים-מטר שישים מהמזרונים וגלאי נפח קווי מטר שמונים מעל המזרון האם זה תקין בחדרי הילדים מבחינת הקרינה? אפילו שהבנתי שהמרחקים תקינים? ( בינתיים הוצאתי את כל הבטריות עד לבואו של המודד... והבית חשוף תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה לגבי אזעקה -אל תדלגו בבקשה - תגובה
רם דישון26/09/2015כמו שכבר כתבתי- חייבים למדוד או להבין היטב איך המערכת פועלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאזעקה עזרה בבקשה
אילנית27/09/2015שלןם רב
מצאתי חומר בפרוספקט
אולי זה יעזור להבין יותר
זה החומר של האזעקה האלחוטית ויסוניק
שממוקם אצלי גלאי וילון פנימי בין החלון לתריס
בין מטר וחמישים ס"מ למטר שישים מעל מיטות הילדים
תודה
וסליחה על הנדנוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תמונה בבקשה
אילנית27/09/2015
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד תמונה בבקשה - תגובה
רם דישון27/09/2015כמו שכבר כתבתי- חייבים למדוד. התמונות שצירפת לא עוזרות הרבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאזעקה אלחוטית עוד נתונים
אילנית01/10/2015שלום רב ,הצלחתי לברר בחברה נתונים נוספים אני מקווה שיהיה לעזר
גלאי וילון פנימי אלחוטי של חברת ויסוניק, יש לי 15 כאלה שמפוזרים בשלוש קומות והמרכזת ממוקמת באמצע.
בכל גלאי יש סוללה של ליטיום 3 v ,השידור הוא דיגיטלי בשיטת fm בתדר 433MHZ
הגלאים שהם המשדרים, משדרים רק פעם ב12 שעות למרכזת או כשחוצים את הקרן והנורה האדומה נדלקת (מאחר ורובם מותקנים אצלי בחלונות מוגבהים מהרצפה , כך שהם לא משדרים מעבר לפעם ב 12 שעות, למעט 4 חלונות יציאה)
כאשר המערכת דרוכה יש שידור רק כשחוצים את הקרן. את הסוללות אנו מחליפים בין שנתיים לשלוש. שאלותי הן
1. בערך 10 פעמים שידור ב 24 שעות האם המערכת מסוכנת?
2. הבנתי מתשובתו של דר וולף לגבי המרחק מטר חמישים מהמיטות שזה תקין
האם הכוונה לגבי המעגל החשמלי מהסוללה?ומה לגבי השידור שנעשה פעם בלילה.? האם המרחק תקין מהילדים?
3. במידה והטעו אותי בחברה לגבי השידור והגלאי באמת משדר 24 שעות ללא הפסקה ,האם הגיוני שסוללה כזאת תחזיק שנתיים?
תודה רבה וסליחה על הנדנוד אני פרקתי את האזעקה ולכן לא יכולה להביא מודד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אזעקה אלחוטית עוד נתונים - תגובה
רם דישון01/10/2015על פי הנתונים שסיפקת, אינני רואה כל בעיה במערכת אזעקה זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה בנושא
אילנית02/10/2015רם היקר תודה רבה
עזרת המון
יש לי שאלה אחרונה בנושא
במידה והטעו אותי לגבי השידור והוא כן ברצף של 24 שעות
האם סוללת ליטיום 3v יכולה להחזיק בין שנתיים לשלוש?
תודה רבה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)