מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה מעמוד חשמלדנה04/09/2015
שלום.
רציתי לשאול האם המרחק מביתי לעמוד החשמל שבתמונה תקין ומספיק? התמונה מצולמת מחלון הבית.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה מעמוד חשמל - תגובה
רם דישון04/09/2015האם את מצפה שמצילום ללא כל נתונים אוכל לדעת מה המרחק האמיתי? לצערי אני חייב לקבל מרחק מדויק ולא צילום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דנה05/09/2015זה המרחק בין הבית לעמוד. לצערי אין לי דרך להעריך במטרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
רם דישון05/09/2015נראה לי שאין בעיה, אך תשובה זו אינה רצינית ללא המרחק (אפילו מקורב).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
דנה05/09/2015חשוב לי למיין כי ערכתי לפני מספר חודשים בדיקת קרינה גם סלולרית וגם חשמל ולפי המד הכל היה תקין. אבל בגלל שראיתי שכתבת שצריך מרחק של 40 מטר לששתי שמא יש בעיה.
האם ניתן לסמוך על בדיקה שערך בודק מוסמך מטעם המשרד להגנת הסביבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבהרה - תגובה
רם דישון05/09/20151. ניתן לסמוך רק על התוצאות, אבל לא על חוות הדעת. אם תשלחי לי את הדו״ח- אוכל לתת חוות דעת שלי (יותר מחמירה).
2. מרחק של 40 מטר מתיחס למקרה אחר. נראה לי שכאן ניתן להסתפק בפחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת קרינה
דנה06/09/2015
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תמונות
דנה06/09/2015
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דנה06/09/2015
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
רם דישון06/09/2015אין לך שום בעיה. הקפידי על שמירת מרחק על פי המלצת המודד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגביי עמוד החשמל
דנה14/09/2015תודה, לגביי עמוד החשמל אשמח לדעת מה עוצמתו (איזה סוג קו מתח זה) ומה המרחק הרצוי במטרים מעמוד מסוג זה. תודה ושנה טובה
שאלה לגביי עמוד החשמל - תגובה
רם דישון15/09/2015נסי לצלם תמונה טובה יותר ושלחי לי בפרטי.
דנה18/09/2015איך שולחים בפרטי?
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)