מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה במקום העבודה והריוןיונית08/09/2015
שלום רב, הנני בהריון.
רכשתי מד קרינה ביתי (מ norad4u) ומדדתי במקום העבודה, מד הקרינה מצפצף במשרד שאני יושבת בו ובמשרדים הקרובים. יש לציין שמחוץ לחלון המשרד מצוי אתר בניה ולידו בניין עם אנטנות סלולריות.
הערכים לקרינת RF במכשיר נמדדים מיליוואט למטר רבוע mW/m2 ומגיעים גם ל 40 ו 50 במקסימום. הממוצע במקום הישיבה שלי הוא בערך 2-3 במדידה של כמה דקות, אבל הערכים מטפסים ויורדים כל הזמן.
הערכים לקרינה ELF במכשיר נמדדים ב uT והם גם גבוהים, מגיעים ל 4-5.
אשמח לדעת האם אלו ערכים גבוהים ומסוכנים? כאמור המד מצפצף וזה ממש מפחיד אותי.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה במקום העבודה והריון - תגובה
רם דישון08/09/2015הערכים אכן גבוהים קצת, ורצוי לעבור למשרד אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! כמה שאלות המשך
יונית08/09/2015תודה רבה,
האם היית ממליץ לעבור משרד גם אם לא הייתי בהריון? כלומר האם גם האחרים שיושבים אתי בסכנה?
האם לדעתך קרינת RF יכולה להיות מאתר הבניה הסמוך או ממקור אחר?
והאם מודד מוסמך שלבטח יזמין המעביד שלי יכול לטעון שהערכים תקינים כי הממוצע הוא נמוך יחסית? כלומר האם מודדים קרינה ממוצעת או מתייחסים לערכים הגבוהים?
שוב תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה! כמה שאלות המשך - תגובה
רם דישון11/09/2015הסיכון לאלו שאינן בהריון הרבה יותר נמוך.
קרינת RF אינה יכולה להגיע מאתר בניה אלא מאנטנה בלבד.
הבעיה עם המודדים המוסמכים היא שאני נוטה לסמוך על המדידות שלהם אך לא על הפרשנות של התוצאות. לכן- כן, הוא יטען שהערכים תקינים כי הספים של הממסד היום גבוהים מאד ואינם מגינים על כלום. המשרד להגנת הסביבה מודע לכך אך מסיבות השמורות עמו לא מוציא את האצבע מהמקום בו לא זורחת השמש ולא עושה דבר בנידון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)