מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לגבי ראדוןאילנית25/09/2015
שלום רב
יש לי בית על הקרקע בקיסריה
אני לא מהמאוררות והמנקות אבק בחדרים
עשיתי בדיקת ראדון במרתף והיה תקין. ) גלאים ששהו שמונה ימים כשהכל היה סגור)
האם יכול להיות מצב בו הראדון במרתף תקין ובקומה מעל גבוה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי ראדון - תגובה
ד``ר דני וולף25/09/2015לא לא יכול להיות, הרדון כבד ושוקע למרתפים ונכנס לבית דרך מקומות ההשקה של הרצפה והקירות עם הקרקע. עשית את הדבר הכי נכון כשמדדת במרתף. הללויה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראדון
אילנית25/09/2015דר וולף תודה רבה עבור התשובה
אז מתשובתך אני יכולה להיות רגועה שזה שלא אווררתי לפעמים את חדרי הילדים
הם לא נחשפו לראדון רב?
הרי גם הבטון בקירות פולט ראדון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראדון שאלה נוספת
אילנית25/09/2015דר וולף שאלה נוספת ברשותך
כאשר המודד שם גלאי ראדון במרתף
הוא ביקש שרק שם יהיה לא מאוורר לא פחות מ 72 שעות בערך
אבל למעלה שתי הקומות העליונות היו עם חלונות פתוחים
אז אשמח להבין במידה ויש ראדון בקומת הקרקע והכל מאוורר
הוא לא יכול לשקוע למרתף, הוא הרי מתנדף בחלונות
אז האם הבדיקה אמינה? או שאני לא הבנתי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראדון שאלה נוספת - תגובה
ד``ר דני וולף26/09/2015א. חזקה על מודד מוסמך שהוא יודע את מלאכתו ובנוסף הוא גם צודק מאוד, היגיונית.
ב. הרדון מקירות הבית הוא זניח לגמרי עד כי הוא בכול מקרה לא ניתן למדידה, גם אם ימדדו בחדרים המדוברים שיהיו סגורים. ראי שאלות קודמות בעמוד זה. ובכול מקרה הרדון מקירות הבית לא יכנס למרתף. עיקר הרדון נכנס מהקרקע לבית דרך הסדקים המקרוסקופיים שבקירות (או רצפות) המשיקים לקרקע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה לגבי הרדון
אילנית26/09/2015דר וולף תודה רבה
אז אם הבנתי נכון
למרות שהיו ימים שלמים שלא אווררתי והיה הרבה אבק על המדפים
ולמרות שהחדרים בנויים שתי קירות מבטון ושתי קירות מפומיס
העובדה שהיה מודד במרתף ואמר שהכל תקין מבחינת הראדון
יכולה להרגיע אותי שילדי לא נחשפו הרבה לראדון בימים שלא אווררתי
שוב תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה לגבי הרדון תיקון
אז אם הבנתי נכון
ולמרות שהחדרים בנויים שתי קירות מבטון ושתי קירות מפומיס בקומת הקרקע
העובדה שהיה מודד במרתף ואמר שהכל תקין מבחינת הראדון
יכולה להרגיע אותי שילדי לא נחשפו הרבה לראדון בימים שלא אווררתי
שוב תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה לגבי ראדון בבקשה
אז אם הבנתי נכון
העובדה שהיה מודד במרתף ואמר שהכל תקין מבחינת הראדון יכולה להרגיע אותי שילדי לא נחשפו הרבה לראדון בימים שלא אווררתי
שוב תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה לגבי ראדון
אילנית27/09/2015דר וולף תודה רבה
אז אם הבנתי נכון
העובדה שהיה מודד במרתף ואמר שהכל תקין מבחינת הראדון יכולה להרגיע אותי שילדי לא נחשפו הרבה לראדון בימים שלא אווררתי?
שוב תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה לגבי ראדון - תגובה
ד``ר דני וולף27/09/2015נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה
אילנית27/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)