מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סמארטפון ב wi-fi בחדר עם ראוטראלירן כ05/10/2015
שלום, ותודה על הפורום המבורך הזה.
רציתי לשאול, האם בחדר שבו יש ראוטר המנפיק רשת Wi-Fi, וסמארטפון
שמחובר לרשת הזאת - האם זה משנה איפה הסמארטפון נמצא?
כלומר אני מבין שכדאי לי להיות כמה שיותר רחוק מהראוטר (כיון שהוא משדר), אבל
הסמארטפון כאשר הוא מחובר לרשת אבל אינני גולש בו - הוא רק למעשה קולט, ולכן עולה השאלה האם מיקומו משנה בכלל - רחוק ממני/צמוד אלי.
תודה,
אלירן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סמארטפון ב wi-fi בחדר עם ראוטר - תגובה
רם דישון05/10/2015גם הסמרטפון משדר. אמנם פחות מהראוטר- אבל משדר רוב הזמן במתקפים קצרים. כדאי לשמור מרחק של מטר ממנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאך האם יותר ממצב בו אין ראוטר בחדר
אלירן כ06/10/2015תודה מר דישון, השאלה היא האם סמארטפון שמחובר אל הרשת של הראוטר שבחדר,
מקרין יותר מאשר סמארטפון שאתה הולך איתו סתם ברחוב, ונמצא על מצב "נתונים לנייד"
כלומר סמארטפון שאתה לא מפעיל אצלו את אופציית ה "Wi-Fi".
מובן לי שבלי קשר לראוטר ישנה קרינה כלשהי מהסמארטפון, אבל הייתי רוצה לדעת
האם הראוטר שבבית מעלה במשהו את הקרינה מהסמארטפון עצמו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אך האם יותר ממצב בו אין ראוטר בחדר - תגובה
רם דישון06/10/2015לא ניתן לענות בוודאות.
אם אתה קרוב לאנטנה סלולרית- יתכן שדווקא הפעלה דרך הרשת הסלולרית עשויה להביא לשידור בהספק יותר נמוך.
אם אתה רחוק מהאנטנה- ה- WI FI עדיף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסמארטפון ב wi-fi בחדר עם ראוטר - תגובה
ד``ר דני וולף06/10/2015לגבי השאלה הזאת רציתי להוסיף במצב אחד בלבד, שהוא המצב שלגביו שאלת אם הבנתי נכון.
כשהסמארטפון מחובר לרשת WI-FI ולא מחובר לרשת הפלאפון!!! אז הוא מקרין רק כשגולשים בו והמרחק מהראוטר לא משנה.
לא כך המצב אם אתה גולש ב- WI-FI אבל הפלאפון פתוח לרשת הפלאפון בשביל לקבל שיחות. אם הפלא פון פתוח לגלישה ולקבלת שיחות מרשת הסלולר אז הוא מקרין בכול מקרה, אפילו שאתה גולש ב- WI-FI* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר וולף אז למעשה אין קרינה מ Wi-Fi
אלירן כ08/10/2015אם הבנתי נכון, במידה ואני לא גולש אלא רק מחובר לרשת, אז כל הקרינה מהטלפון עצמו מגיעה מ 2 מקורות בלבד :
1.הרשת לשיחות טלפון (כלומר מצב בו הסמארטפון מסוגל לקבל שיחות - למשל "רשת פלאפון").
2.הרשת הסלולארית לגלישה (בסמארטפונים היא נקראת "נתונים לנייד" - והיא מאפשרת לגלוש דרכה. אני יכול להדליק או לכבות אותה והיא לא תשפיע על האפשרות לקבלת שיחות אבל כנראה שהיא גם מקרינה?).
זה שה wifi פתוח בטלפון, ומחובר לרשת מקומית מה router האישי שלי לא גורם לשום קרינה מהטלפון (כמובן, לא מדבר על הקרינה מה router אלא רק מהטלפון עצמו).
כלומר אני יכול להדליק את הראוטר, וזה שהטלפון יהיה צמוד אלי או לא צמוד אלי בכלל לא ישנה דבר. אין שום קרינה מהטלפון עצמו עקב רשת ה Wi-Fi שהוא מחובר אליה (שוב, מדובר על מצב בו אני לא אקטיבי בגלישה, ואני מדבר אך ורק על קרינה מהטלפון עקב רשת ה Wi-Fi).
הבנתי כהלכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר וולף אז למעשה אין קרינה מ Wi-Fi - תגובה
ד``ר דני וולף08/10/2015לא מדויק. אם הפלאפון מחובר רק ל- WI-FI אז יש גלישה כל הזמן כי יש לך בוודאי ווטס-אפ שיעבוד על ה- WI-FI ואולי גם פייס ואחרים. אלא אם אין לך שום תוכנה ברקע שגורמת לגלישה. שוב גם כשמדובר בחסם גלישה לרשת ונשאר על WI-FI אז תלוי אילו תוכנות יש ברקע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)