אנטנות סלולריות- גן ילדים ובית ספר

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• אנטנות סלולריות- גן ילדים ובית ספר
    יהודה
    28/10/2015

שלום וברכה,

התברר לי – לפי האמור באתר המפות הממשלתי כי
    1. במרחק של כ- 25 מטר מכיתת ילדי ממוקם מתקן גישה אלחוטי, של סלקום - עוצמת קרינה 24 מיקרו ואט לסמ"ר, 6% מסף החשיפה לפי ארגון הבריאות הבינ"ל (כתוב באתר שהתוצאה המירבית היתה על גג מבנה סמוך).
    2. במרחק של כ- 135 מטר מגן בתי ממוקם תורן על גג, של פלאפון, עוצמת קרינה 2 מיקרו ואט לסמ"ר, 0.5 מסף החשיפה לפי ארגון הבריאות הבינ"ל (כתוב באתר שהתוצאה המירבית היתה במשרד באותו בניין).
    3. במרחק של כ- 140 מטר מגן בתי ממוקם מתקן גישה אלחוטי, של גולן, עוצמת קרינה 32.55 מיקרו ואט לסמ"ר, 3.25% מסף החשיפה לפי ארגון הבריאות הבינ"ל (כתוב באתר שהתוצאה המירבית היתה במפלס הקרקע).

עד כמה התוצאות חמורות ?
    הילדים שוהים בגן ובבית הספר, כידוע מתחילת ספטמבר; באם יש לנקוט צעדים דרסטיים (מול המוסדות/העיריה/ המשרד להגנת הסביבה) מכל סוג שהוא – האם בינתיים יש להמנע מיידית, לדעתכם, מלשלוח את הילדים למוסדות עד לטיפול בבעיות או שתקופה מסוימת יכולה להיחשב לא משמעותית ?

תודה רבה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת לאנטנה סלולרית גן ובי"ס

יהודה
    28/10/2015

שלום וברכה,

בהמשך לשאלתי - נוכחתי שילדי יושב בדיוק מול החלון הפונה לכתובת בה ממוקם המתקן הסלולרי (שמרחקו לפי האתר הממשלתי - כ-25 מטר מבית הספר).

עד כמה זה הופך את הענין למשמעותי יותר, ואת הטיפול בו לדחוף יותר ?

תודה רבה שוב !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת לאנטנה סלולרית גן ובי"ס - תגובה

רם דישון
    28/10/2015

תרכוש מכשיר מדידה ותמדוד. לא ניתן לענות על השאלה עם הנתונים שסיפקת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנטנות וגן

יהודה
    29/10/2015

שלום וברכה,

תודה רבה על המענה.

אני פועל לבדוק.

האם (עד כמה שתוכלו להשיב, אני מבין שחסרים פרטים חשובים) בעיקר בגלל המרחק; יתכן שמדובר בסיכון אפשרי בגללו מומלץ להמנע משהות שם אפילו עד הבדיקה ?
    אני מבין שיש צורך בבדיקה קונקרטית כדי להשיב, אך אני מודאג מאוד וחושש שכל יום עד הבדיקה מסכן את הילד שלי ולכן חשובה לי מאוד תשובתכם !

בתודה רבה והערכה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנטנות וגן - תגובה

ד``ר דני וולף
    29/10/2015

הסיכון לנזקים מהקרינה בעוצמה כזו הוא לא שאלה של ימים ושבועות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדר' וולף

יהודה
    29/10/2015

דר' וולף - תודה רבה !

תשובתך הקלה עלי מאוד, בלשון המעטה, שכן שנת הלימודים החלה כבר לפני חודשיים ואני מעריך שבדיקה יכולה להיות עוד לפחות חודש, וחששתי שאני אכן מסכן את ילדי בתקופות אלה !

תודה רבה !! היו ברוכים !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנטנה סלולרית ליד כיתה

יהודה
    24/11/2015

שלום וברכה,

בהמשך לשאלותיי אליכם - בנוגע לאנטנה סלולרית שבמרחק כ - 28 מטר מכיתה א'; פניתי למשרד החינוך (שהעבירו לטיפול...) ולמשרד איכות הסביבה - ששלח לי דו"ח מדידות; האם אוכל להעביר לכם אותו על מנת שתבחנו אותו ?

במקביל אני לוחץ שיבצעו בדיקה בכיתה עצמה.

בתודה רבה ובהערכה גדולה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנטנה סלולרית ליד כיתה - תגובה

רם דישון
    24/11/2015

תעביר לי בפרטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו