מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סמרטפון שאלה לדר וולףאילנית29/10/2015
דר וולף שלום רב
אשמח לקבל ממך כמה מילות הרגעה...
לפני כשנתיים הצלחת להרגיע אותי לאחר שכתבתי שביתי כשנולדה
היתה מחוברת לבייבי סנס עם שנאי מארה"ב
היא ישנה בכל הלילה כ 8 שעות במשך שלושה חודשים במרחק כ 70 סמ ממנו.
לקח לי המון זמן להרגע מהסיפור עם המון רגשי אשמה עד היום.
עכשיו התברר לי גם שכשהייתי מוציאה אותה מהמיטה , אחרי האוכל
היתי מחזיקה אותה על הכתף וגולשת כל לילה כשעה בסמרטפון לידה
גם כן כשלושה חודשים. משאלתי את רם הבנתי שהגלישה בווי פיי היא כמו שיחה.
הפלאפון היה כ 40-50ס"מ מראשה
האם יכולתי לגרום לה נזק מכל הקרינה הזאת?
לאחר הסיפור נהייתי ממש פנאטית לקרינה ברמה גבוהה וחרדתית לנושא
למה לא מיידעים את הציבור והנוער בסכנות הקיימות?
תודה
אשמח לשמוע את דעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סמרטפון שאלה לדר וולף - תגובה
ד``ר דני וולף30/10/2015אם היית שואלת מראש הייתי אומר שמטר עדיף, אולם, גם במרחק שהחזקת אותו לא נגרם נזק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסמרטפון
אילנית30/10/2015דר וולף תודה רבה עבור התשובה
האם לאור הסיפור כולו ביתי לא נמצאת בסיכון לעומת ילדים אחרים?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הסירי דאגה מלבך
ד``ר דני וולף31/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה מרגיע כמו תמיד
אילנית31/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)