סמארטפון ללא גלישה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• סמארטפון ללא גלישה
    יהודה
    01/11/2015

שלום וברכה,

האם יש להתייחס אל סמארטפון שאינו מחובר ל- wifi או לאינטרנט ("נתונים לנייד") כמקרין מדי פעם- גם כשלא משתמשים בו.

ספציפית - מכשיר כזה הדלוק כל הלילה בחדר שינה, שלעתים שוהים בו ילדים קטנים במרחק כמטר מהמכשיר

(השאלה אינה עיונית (ברור שעדיף לכבות את המכשיר - וכך אני עצמי נוהג) - חשוב לי לדעת עד כמה להתעקש מול רעייתי, שמסתפקת בניתוק מה"נתונים לנייד" ...).

בתודה רבה מראש והערכה, כתמיד.

שבוע טוב !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סמארטפון ללא גלישה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סמארטפון ללא גלישה - תגובה

רם דישון
    01/11/2015

אינני מכיר את הנייד הספציפי הזה ומשמעות התפריטים שלו. מה שאני מכיר הוא שבמצב טיסה הוא אינו משדר כלל, ולכן בטוח בכל מרחק.
    יתכן שגם אם הוא לא מקבל נתונים, עדיין הוא ״חי״ ברשת הסלולרית ולכן משדר אות בעוצמה מירבית כל מספר דקות. לא נורא, אבל אם ניתן- כדאי להמנע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשת הבהרה

יהודה
    07/11/2015

מר דישון תודה רבה,

הייתי מבקש לשאול - האם יש ממש בטענה שבעצם גם אם המכשיר אינו מחובר לאינטרנט, ולא מדברים בו - הוא מקרין באופן רציף לכל דבר וענין - שעוצמת הקרינה בשיחת טלפון ובגלישה אינה שונה מהותית, ודי בכך שהמכשיר יכול לקלוט שיחות בכל שניה נתונה - כדי שיקרין באופן רציף ?

תודה רבה ושבוע טוב !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשת הבהרה - תגובה

רם דישון
    08/11/2015

לא. במצב זה הוא אינו מקרין באופן רציף אלא במתקפים קצרים כל מספר דקות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מר דישון, תודה רבה ושבוע טוב !

יהודה
    08/11/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו