מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה של אייפון ואייפד ומרחק מומלץ מתינוקותיעלה20/12/2015
ערב טוב,
רציתי לדעת מה דעתכם על קרינה של מכשירים apple כגון אייפד ואייפון?
האם המכשיר אינו עושה קרינה בכלל כשנמצא על מצב טיסה? מה לגבי מצב טיסה שבו מאפשרים קליטה של WiFi?
במידה והמכשיר אינו על מצב טיסה, מה המרחק המינימלי המומלץ מתינוקות?
האם המכשיר עושה יותר קרינה כאשר נמצא בהטענה ו/או בשיחה ומה המרחק המינימלי המומלץ מהמכשיר במצבים אלה?
תודה רבה מראש וערב טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה של אייפון ואייפד ומרחק מומלץ מתינוקות - תגובה
רם דישון20/12/20151. במצב טיסה אין קרינה כלל.
2. כנ״ל גם כשהוא יכול לקלוט.
3. המרחק המינימלי מתינוקות הוא 2 מטר (כאשר המכשיר פועל עם אפליקציות).
4. בזמן שיחה הקרינה חזקה מאד. רצוי לא לשוחח ליד תינוקות כלל.
5. בהטענה יש לשמור מרחק של מטר מהשנאי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה נוספת
יעלה30/12/2015אני מאוד מודה לך, עזרת לי מאוד.
אם כך מה המרחק המינימלי שאתה ממליץ לשמור מתינוקות בזמן שיחה?
בנוסף, אם הבנתי נכון ובזמן טעינה יש לשמור על מרחק של מטר אחד מהתינוק, אני מעט מבולבלת מהמלצתך לשמור על מרחק של שני מטר כשהמכשיר פועל (עם אפליקציות). אשמח אם תוכל להבהיר מה אתה ממליץ במקרה זה.
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה ושאלה נוספת - תגובה
רם דישון31/12/2015כמה שיותר רחוק- עדיף. ובכלל, רצוי לא לשוחח ליד תינוקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה אחרונה בנושא
יעלה03/01/2016תודה רבה. אני מאוד מעריכה את זה.
שאלה אחרונה - אם הבנתי אותך נכון, במידה והנייד נמצא במצב טיסה וה WiFi פועל, ניתן לתקשר (הודעות ושיחות) באמצעות WhatsApp או באמצעות FaceTime וזה לא יחשוף את התינוק לקרינה בכלל, נכון?
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה ושאלה אחרונה בנושא - תגובה
רם דישון03/01/2016לא נכון. במצב טיסה לא ניתן לתקשר כלל. כל תקשורת שלא במצב טיסה חושפת את התינוקת לקרינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא בטוח שהבנתי
טל04/01/2016במצב טיסה באייפון אפשר להפעיל עדיין קליטה של WiFi ואז, להבנתי, הטלפון אינו קולט רשת סלולרית אך כן קולט רשתות אינטרנט אלחוטיות (מה שמאפשר שימוש באפליקציות כמו whatsApp אשר אינן זקוקות לרשת סלולרית).
האם במצב זה הטלפון עושה קרינה כרגיל או שעושה קרינה פחותה מאשר כאשר הקליטה הסלולרית פועלת? איזה מרחק מומלץ לשמור במקרה כזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני לא בטוח שהבנתי - תגובה
רם דישון10/01/2016בהנחה שאכן זה המצב, המכשיר פולט קרינה נמוכה יותר מאשר בסלולר.
מאחר ואינני יודע בכמה, עדיין הייתי ממליץ על מרחק בטחון של מטר אחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)