שאלה בנוגע לריח חריף

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לריח חריף
    אמא
    27/12/2015

שלום
    ראיתי שבעבר ענו על שאלה בנוגע למזרן תינוקות (ד"ר שליט"א) ואודה על תשובה.

הזמנתי שני מזרוני תינוקות עשויים האחד מספוג כחול והאחר מספוג צהוב. רק ספוג לאל דבקים או שכבות מכוסה בכיסוי פוליאסטר פשוט עם רוכסן.
    הריח החריף כמו נפט, אצטון או לא יודעת מה, ריח חזק שנדבק לשמיכה אפילו, לבגדי התינוקות, לכריות גם דרך שכבת הניילון והסדין.

מה זה והאם זה מסוכן?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנוגע לריח חריף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לריח חריף - תגובה

ד``ר דני וולף
    28/12/2015

ד"ר שליט"א כבר לא עונה בפורום.
    הריח החריף לא בהכרח מצביע על רעלים. אין לנו אפשרות לתת תשובה לשאלה זו, אישית לא הייתי משתמש במזרן כזה ולו רק בגלל אי הנעימות לישון כל לילה עם ריח כזה שנדבק בכול מה שבא איתו במגע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היצרן אמר לי שזה מהדבקים ש ל הספוג

אמא
    28/12/2015

בתקן של משרד הבריאות כתוב שאסור שמזרן של ילדים יהיו בו דבקים ובמזרן אכן אין דבק אבל היצרן אמר שכל ספוג עשוי מדבקים בתהליך היצור והמליץ לאוורר את המזרן כמה שעות בשמש ואכן הריח מתנדף לאיטו.

השאלה איך יודעים אם זה רעיל? דבק אמור להיות ר עיל לא? ומה התופעות של רעילות מדבק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היצרן אמר לי שזה מהדבקים ש ל הספוג - תגובה

רם דישון
    28/12/2015

הריח הוא של חומר המשמש בתהליך הייצור. אוורי היטב עד שיעלם ובא לציון גואל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו