מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה ממחשב נייח ומודםדניאל31/12/2015
שלום,
אני מתחיל עבוד חדשה ובעמדת העבודה שלי יש מספר מחשבים נייחים ומודם.
1. האם ישנה קרינה גבוהה מהם?
2. יש לי אפשרות להזיז שידת מגירות קטנה שיש לי בעמדה בצורה שתפריד ביני לבין המודם והמחשבים. האם זה יגרום ל"חסימה" של אותה קרינה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה ממחשב נייח ומודם - תגובה
רם דישון31/12/20151. לא. הקרינה מהם נמוכה.
2. קצת. לדעתי לא בצורה משמעותית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך
דניאל31/12/2015האם עבודה בסביבת עבודה שכזו 7 שעות ביום בערך עשויה להיות מסוכנת?
היה לי סרטן באשך לפני מספר שנים ולכן אני מעוניין למזער את הקרינה שאני נחשף אליה באזור. חשוב לי לדעת האם זוהי קרינה נמוכה ברמה שאפשר לחיות אתה או קרינה נמוכה שאני לא צריך לקחת את הסיכון.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהמשך - תגובה
רם דישון31/12/2015חזור אלי בפרטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך
דניאל18/01/2016דיברתי עם האנשים בעבודה. כעת, הראוטר נותק ממנו הויי פיי והוא מחבר את המחשבים בצורה חוטית. כמו כן, רחוק ממני מרחק של כ1.20-1.50. כמו כן, מסתבר לי שטעיתי ויש רק מחשב אחד והוא רחוק ממני כ1-1.5 מטר.
עד כמה יש קרינה כעת מן הראוטר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהמשך - תגובה
רם דישון18/01/2016אם נותקה פונקצית הויי פיי מהראוטר- אין שום סיכון. הקרינה ממחשבים נייחים במרחק כזה אפסית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)