גם אני בהריון ויש לי מס' שאלות...

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• גם אני בהריון ויש לי מס' שאלות...
    אילנית
    11/05/2008

שלום, אני עובדת כמזכירה, ומוקפת בציוד חשמלי על שולחן העבודה שלי: טלפון קווי נייח (מדברת שעות רבות), מחשב נייד, מכשיר פקס, מדפסת, סורק, מכונת צילום. שאלותי: 1. האם גם טלפון קווי נייח משדר קרינה? 2. האם רצוי להתרחק עד כמה שניתן מהמכשירים או שקרינתם זניחה? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין צורך להתנזר מהחיים ומהמשרד

ד``ר דני וולף
    11/05/2008

כל מה שהזכרת קרינתם זניחה. טלפון קווי קרינתו זניחה לחלוטין. מסך שטוח גם כן זניח, לא לשבת על המחשב ולא לשים אותו על הברכיים וזה הכול.
    היריון מוצלח ותמשיכי לעבוד עד שבוע 40 .
    בברכה
    ד"ר דני וולף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדואגת בהריון

ד"ר זמיר שליט"א
    14/05/2008

בנוסף לדברי עמיתי, כדאי גם לשים לב אם יש לייד הרגליים מכשיר אל פסק המקובל במשרדים, המשרה שדה מגנטי רצחני. גם מיתר השנאים, מטענים וכיוב', להתרחק, כולל מהשנאי על כבל המחשב הנייד. כדי עם מחשב נייד לעבוד איתו כשהוא מנותק, כי בהיותו מחובר גם השניא משרה שדה מגנטי, וכל הכבל משרה שדה חשמלי ניכר, ובעת הריון, כדאי מאד גם להיזהר מאלה.
    ושיהיה במזל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו