שאלות לגבי קרינה בבית- תינוקות

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• שאלות לגבי קרינה בבית- תינוקות
    נסטור
    24/02/2016

שלום רב,
    יש לי תינוק ורציתי לברר כמה דברים בנוגע לקרינה בבית.
    1. ראוטר בסלון- אם אני מכבה את הוי-פיי אין ממנו בכלל קרינה?אם התינוק ישן לפעמים בסלון כדאי לכבות את הוי פיי?
    2. מכשיר אינטרקום לתינוקות- הבנתי שיש כל מיני שיטות שידור כגון DCET ו- WI FI, האם יש עדיפות או המלצה באיזה שיטת שידור יש הכי פחות קרינה?
    3. איזה מרחק צריך לשמור ממכשירי חמשל בבית כגון מקרר, מזגן וכו?
    4. איזה מרחק צריך לשמור מארון חשמל של הדירה שנמצא מחוץ לדירה בקומה?האם 3 מטר מספיק?
    תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות לגבי קרינה בבית- תינוקות - תגובה

רם דישון
    24/02/2016

1. נכון.
    2. כן. כדאי לכבות כשהתינוק ישן בסלון.
    3.חשוב לשמור על מרחק של מטר מהתינוק לפחות, ולהשתמש באינטרקום כמה שפחות. אין העדפה לסוג מסוים- הקרינה די חלשה.
    3. 20 סנטימטר.
    4. 3 מטר הם די והותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות נוספות

נסטור
    24/02/2016

תודה רבה,
    3 מטר מהארון חשמל- זה בסדר לשנת לילה?
    מבחינת טלפון סלולרי- האם יש הבדל אם גולשים בבית עם וי-פיי או עם נתונים לנייד מבחינת קרינה בבית? עדיף לגלוש דרך הוייפיי? אני מתכוונת אם גולשים בחדר אחר האם זה משפיע על כל הבית ומשחרר בו קרינה או רק נקודתית על מי שמחזיק את הפלאפון..

צעצועים ונגנים של תינוקות שמופעלים על בטריות- הם ללא קרינה נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות נוספות - תגובה

רם דישון
    24/02/2016

3 מטרים מספיקים בחלט.
    עדיף לגלוש בויי פיי מאשר בסלולר. עדיין זה משפיע על כל הבית, ולא רק על זה שאוחז בנייד.
    מכשירים על סוללות בדרך כלל לא מקרינים כלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

נסטור
    25/02/2016

תודה רבה, אז אם התינוק שלי נמצא רוב היום בסלון והראוטר נמצא בסלון- עדיף להשאיר אותו על מצב וי-פי כדי שלא יגלשו במצב של נתונים לנייד או שעדיף לנתק את הוי-פיי? אני כבר לא מבינה מה עדיף..

שאלה נוספת- איזה מרחק צריך לשמור מלפטופ?אני רוצה להשמיע לו מוזיקה. איזה מרחק אין שום השפעה, או שעדיף נגן דיסקים רגיל ולא לשים מחשב נייד בכלל?
    תודה רבה וסופש נעים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

רם דישון
    25/02/2016

1. עדיף לנתק את הויי פיי ולהשתדל שאחרים לא יגלשו כלל.
    2. אין בעיה עם מחשב נייד. חצי מטר הם די והותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

נסטור
    28/02/2016

תודה, אתה מתכוון שהפלאפונים בבית לא יהיו בכלל על מצב של "נתונים לנייד" או שהם יכולים להיות פשוט כדאי להשתדל לא לגלוש? האם באמת יש קרינה גם שאין גלישה אבל המכשירים הם על נתונים לנייד או על ויפיי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

רם דישון
    28/02/2016

נכון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו