מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה מגנטית מטלפון חוטי בביתיונתן02/03/2016
שלום
יש לי מודד מדגם קורנט ed25g, כשאני מצמיד אותו לשפופרת הטלפון החוטי בבית אני רואה שיש פיקים של כ 3, 18, מיליגאוס ויותר, בתדירות של כל כמה שניות,במרכז השפופרת, ממה זה בא? באם כך האם גם שפופרת רגילה של טלפון, לא ממש בטוחה לשימוש מיצטבר ארוך טווח, בגלל הקרינה המגנטית שגיליתי שהיא פולטת?
בקרתי בחנות למוצרי חשמל, במחלקה של הטלפונים למיניהם, המוכר הציע לי טלפון בייתי אלחוטי, כשאמרתי לו שאני נמנע מלהישתמש בו מסיבת הקרינה שלו, הוא גיחך ואמר שהכל בראש, לטלפונים האלה אין כלל קרינה דומה לסלולרים, והם לא פולטים קרינה כזו, לכן הם בטוחים 100%, שאלתי האם הוא צודק? האם יכול להיות שאני לא חושב נכון ומגזים כשנמנע להשתמש באלחוטי לבית? אשמח על כל הבהרה והערה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה מגנטית מטלפון חוטי בבית - תגובה
רם דישון02/03/2016בקשר לקרינה מטלפון קוי- יש באוזניה מגנט שפולט קרינה חלשה ולפרקי זמן קצרים. אין שם שידור, לכן ממליץ לא להתיחס.
לגבי טלפון טלחוטי- בחדשים יותר תחנת הבסיס משדרת כל הזמן, לכן לא מומלץ. יש לחפש מכשירים עם תכונה DECT ECO PLUS, בהם ניתן לבטל את השידור הזה.
אם להשתמש בטלפון אלחוטי- החלטה שלך. אני כן משתמש, ובמכשיר עם התכונה הנ״ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)