מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה הנפלטת מגופים חשמליים בביתיעל05/03/2016
שלום רב למומחים.
1. ידוע לי שישנם מכשירי חשמל הפולטים קרינה מעבר השני של הקיר, כמו למשל: מקררים, תנורי אפיה, מכונות כביסה וכו'. ברצוני לשאול האם גם קרינה הנפלטת מטלוויזיה עוברת מעבר לצד השני של הקיר?.
2. האם שקע חשמלי שאינו מחובר למכשיר חשמל פולט קרינה?
3. חדר השינה שלי ממוקם מעל ארון החשמל הביתי (חדר השינה בקומה שנייה והארון בקומה ראשונה שהיא קומת הכניסה של הבית שהיא חלל פתוח), כך שהראש שלי בעת שאני ישנה, נמצא בקו ישר עם ארון החשמל במרחק מטר מטר ועשרים בערך (לא כולל את התקרה-רצפה המפרידה בין הקומות). האם הקרינה הנפלטת מארון החשמל מסוגלת לעבור דרך התקרה לחדר השינה שלי?.
תודה מראש על התייחסותכם, יעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה הנפלטת מגופים חשמליים בבית - תגובה
ד``ר דני וולף06/03/2016לגבי קרינת החשמל בתדירות הביתית (בניגוד לקרינת רדיו) אין שום מכשול שעוצר אותה, לא קיר לא בטון ואפילו לא מתכת. כל אלו "שקופים" לגבי השטף המגנטי של הקרינה. הדבר היחיד שמחליש את הקרינה מאוד זה המרחק! לגבי השינה מרחק של מטר וחצי עשוי להיות מספיק אולם חייבים למדוד בדיוק במיטה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)