קרינה הנפלטת מגופים חשמליים בבית

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה הנפלטת מגופים חשמליים בבית
    יעל
    05/03/2016

שלום רב למומחים.
    1. ידוע לי שישנם מכשירי חשמל הפולטים קרינה מעבר השני של הקיר, כמו למשל: מקררים, תנורי אפיה, מכונות כביסה וכו'. ברצוני לשאול האם גם קרינה הנפלטת מטלוויזיה עוברת מעבר לצד השני של הקיר?.
    2. האם שקע חשמלי שאינו מחובר למכשיר חשמל פולט קרינה?
    3. חדר השינה שלי ממוקם מעל ארון החשמל הביתי (חדר השינה בקומה שנייה והארון בקומה ראשונה שהיא קומת הכניסה של הבית שהיא חלל פתוח), כך שהראש שלי בעת שאני ישנה, נמצא בקו ישר עם ארון החשמל במרחק מטר מטר ועשרים בערך (לא כולל את התקרה-רצפה המפרידה בין הקומות). האם הקרינה הנפלטת מארון החשמל מסוגלת לעבור דרך התקרה לחדר השינה שלי?.
    תודה מראש על התייחסותכם, יעל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה הנפלטת מגופים חשמליים בבית - תגובה

ד``ר דני וולף
    06/03/2016

לגבי קרינת החשמל בתדירות הביתית (בניגוד לקרינת רדיו) אין שום מכשול שעוצר אותה, לא קיר לא בטון ואפילו לא מתכת. כל אלו "שקופים" לגבי השטף המגנטי של הקרינה. הדבר היחיד שמחליש את הקרינה מאוד זה המרחק! לגבי השינה מרחק של מטר וחצי עשוי להיות מספיק אולם חייבים למדוד בדיוק במיטה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו