קרינה משעון חכם עם סים של סמסונג

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה משעון חכם עם סים של סמסונג
    סיון
    15/03/2016

שלום,

רכשתי שעון חכם מתוצרת סמסונג, השעון יכול לתפקד כטלפון עצמאי לחלוטין, עם כרטיס SIM להוצאת וקבלת שיחות וגלישת אינטרנט.
    ישנה אפשרות גם שהשעון יעבוד עם הטלפון בקישוריות ה- Bluetooth.
    השאלה שלי היא האם השעון על היד עם כרטיס הסים פולט קרינה גבוהה יותר מקישוריות ה-Bluetooth?
    ואם כן עד כמה זה מסכן?

תודה,
    סיון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה משעון חכם עם סים של סמסונג - תגובה

רם דישון
    15/03/2016

שעון יד שמתפקד עצמאית דינו כדין טלפון סלולרי.
    במצב זה הוא מקרין הרבה יותר מאשר דרך בלותות׳, אבל יש לוודא שהוא אכן לא משדר באמצעות הרשת הסלולרית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

סיון
    15/03/2016

כמו שחשבתי לעצמי, אז בשימוש רק עם Bluetooth אין שום בעיה.
    מצאתי פתרון להעביר אותו למצב טיסה כאשר אני עם הטלפון הנייד וכאשר אני יוצאת רק עם השעון אני מוציאה אותו ממצב טיסה ואז בעצם מאפשרת רשתות סלולריות.
    במצב כזה נניח לשעתיים - שלוש ביום אם בכלל.. לרוב כנראה בשישי ושבת הפונקציה הזו תעבוד יותר, זה ממש מסוכן?
    יש הבדל ברמת הקרינה אם הטלפון לידי או ממש על היד?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

רם דישון
    15/03/2016

עקרונית, ככל שהטלפון יותר רחוק מהגוף- כן ייטב.
    כמה מסוכן? איננו יודעים עדיין.
    מאידך, קשה לי להאמין שמסוללה שנכנסת לתוך שעון יד ניתן להוציא הספק גבוה לאורך זמן, כך שלא הייתי פוסל שימוש בו אפילו על היד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו