מחשב נייד וילדים - אזורי הגוף וזמן !!

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מחשב נייד וילדים - אזורי הגוף וזמן !!
    יהודה
    18/03/2016

שלום וברכה,

בני בן ה - 6 ישב אצל חברים כחצי שעה במרחק של כחמישה ס"מ ממחשב נייד שפעל עם האינטרנט - בגובה המותניים.

אני חושש מאוד בגלל הקרבה, הזמן - וגם האזור בגוף (אזור הפוריות). למרות ש"החלב נשפך" - אבקש לשאול, האם מקרה כזה חמור במיוחד ?

כללית - האם מצב כזה - מבחינת הקרבה והאזור בגוף, מחייב התייחסות חמורה יותר מבחינת הזמן (אנחנו לא משתמשים במחשב נייד, השאלה היא עד כמה להרחיק מאפשרות כזו בכלל מחוץ לבית ...).

תודה רבה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחשב נייד וילדים - אזורי הגוף וזמן !! - תגובה

רם דישון
    18/03/2016

מאירוע חד פעמי לא נגרם כל נזק.
    לגבי שימוש במחשב נייד- מה שחוב הוא לבטל את השידור הויי פיי. כל עוד המחשב אינו מונח על הברכיים- אין בעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדים ומחשב נייד !!!

יהודה
    18/03/2016

מר דישון תודה רבה !!

רציתי לוודא שהבנתי.

ברור לי שעדיף שהוויי פיי יהיה כבוי (בביתי שלי האינטרנט חוטי).

האם התייחסותך בתשובה מניחה שהווי פיי כבוי; או שבאמת אין חשש ממקרה הקונקרטי גם בהנחה החמורה שהאינטרנט היה מחובר אלחוטית וקרוב מאוד לילד ?

האם אין בעיה כשהמחשב אינו מונח על הברכיים - רק בהנחה שהאינטרנט אינו ממחובר בווי פיי, אלא חוטית ?

ההרגשה שלי (שאינה מתיימרת להיות ממש מדעית ...) היתה שמדובר בקרינה ישירות לאזורים רגישים אצל הילד במשך כחצי שעה במרחק של כ- 5 ס"מ; ושבכל מקרה יש חשש.

תודה רבה על המענה והסבלנות ושבת שלום !

לביא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדים ומחשב נייד !!! - תגובה

רם דישון
    18/03/2016

הויי פיי מהמחשב מטיבו אינו חזק כמו הסלולר.
    יצאתי מהנחה, כמובן, שהויי פיי פעל. כאמור, לא נצפה כל נזק מאירוע בודד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו