מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לד"ר וולף עוד שאלה בנושא השנאישיר29/03/2016
ד"ר וולף שלום,
בהמשך לשאלה לגבי השנאי של האורגן - מדדתי שוב עקב הדיון עם רם דישון בחדר של הילדה, בדיוק איפה שראשה היה מונח כל הלילה. לא מדובר ב-85 מיליגאוס אלא ב-95 מיליגאוס!!!
האם תשובתך לגבי הסיכון אותו דבר? האם גם כאן אין סיכון למרות שמדובר בערכים גבוהים מאוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה......
שיר29/03/2016מעבר לכך שהתגלה שמדובר ב-95 מיליגאוס ולא 85,
יש לי כבר ספקות אם אכן תמיד הוצאתי את השנאי מהחשמל. אני די בטוחה שבמרבית הפעמים כן, אך אם הילדה ישנה במהלך חייה לא לילה אחד עם הראש והגוף בתוך קרינה כזו (חשיפה חד-פעמית) אלא מספר לילות (נניח, 10 לילות). האם הסיכון שלה למחלה עולה? או שעדיין מדובר בחשיפה חד פעמית?
תודה רבה, אמא מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ועוד שאלה...... - תגובה
רם דישון29/03/2016לא קרה דבר. הסירי דאגה מליבך.
זכרי שעד התקופה האחרונה לא היתה כל מודעות לנושא ולא ראינו איזו מגיפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רם אבל.......
שיר29/03/2016אמנם לא ראינו מגיפה, אך עדיין יש מודעות היום! מה שאומר שבכל זאת העניין מסוכן כי כנראה יודעים על מקרים שהדבר גורם למחלה, הלא כן?!
אם היה מדובר על 7 מיליגאוס, הייתי יכולה לשים את זה מאחורי. אך כיוון שמדובר ב-95 מיליגאוס (!!!) אני מודאגת מאוד. אז אחזור על שאלתי שוב ברשותך - האם חשיפה של 10 שעות ל-95 מיליגאוס, במשך 10-20 ימים במהלך החיים של ילדה בת שנה וחצי-שנתיים, עדיין נחשב בעיניך לחשיפה חד-פעמית? האם אין חשיבות לגובה המדידה (המטורפת במקרה זה....) גם אם זה לא חשיפה שנמשכה שנים?
תודה רבה :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הסיכוי שילדים נחשפו לרמות כאלה
שיר29/03/2016גבוהות בעבר, לפני שהייתה מודעות??? בטח גם מי שגר מתחת למתח על לא מגיע לרמה כזו.... :( אני מודאגת בטירוף!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מה הסיכוי שילדים נחשפו לרמות כאלה - תגובה
רם דישון29/03/2016אני חושב שמיצינו את הנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)