מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה משישה מחשבים נייחים במרחק של 1.6 מטר- האם מסוכנת?חן05/04/2016
הכניסו לי למשרד מספר מחשבים נייחים (שבעה) אשר משמשים כשרתים לאחסון מידע. הם מחוברים לרשת באמצעות חיבור קווי והוויי-פיי מנוטרל. אני יושב במרחק של כ-1.6 מטר מהם ומעלה (הקרוב ביותר אליי הוא במרחק של 1.6).
האם הקרינה מסוכנת? באופן כללי, מה החלק אשר מהווה את מרבית הקרינה במחשב נייח?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה משישה מחשבים נייחים במרחק של 1.6 מטר- האם מסוכנת? - תגובה
רם דישון05/04/2016רק מדידה בפועל תאפשר לענות על השאלה הזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלק השני של השאלה
חן05/04/2016בנוגע לחלק השני של השאלה, מהו למעשה הרכיב העיקרי אשר גורם לקרינה מן המחשב הנייח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
החלק השני של השאלה - תגובה
רם דישון07/04/2016ספק הכח שלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בהקשר למומחה
איש05/04/2016לא ידוע לי שמחשבים נייחים פפולטים קרינה (כמו בלתי מיינת בעיקר ) אשר מסוכנת לא ?
חיבור קווי אני מדבר . כי לדוגמא בהייטק עובדים עם המון מחשבים ועובדים לדוגמא כצוותים עם מספר מחשבים במקביל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמדדה הקרינה 2.6 וולט למטר במרכז הח
דניאל07/04/2016הקרינה שנמדדה היא 2.6 וולט למטר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחדר שכזה האם יש קרינה מסוכנת?
דניאל07/04/2016?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בחדר שכזה האם יש קרינה מסוכנת? - תגובה
רם דישון07/04/2016איזה תדר? רשת או רדיו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהנחה שכל אחד.
דניאל07/04/2016בהנחה שרשת האם מסוכן? בהנחה שרדיו, האם מסוכן?
בהנחה שכל אחד. - תגובה
רם דישון07/04/2016בתדר רדיו מסוכן, אבל נראה לי שהמדידה היא בתדר רשת. במקרה כזה אין סיכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. נמצא בחדר כ30 שעות בשבוע.
דניאל07/04/2016אני נמצא בחדר כ-30 שעות בשבוע בלבד. האם יש לזה השפעה?
תודה. נמצא בחדר כ30 שעות בשבוע. - תגובה
רם דישון07/04/2016התיחסתי לחשיפה רצופה, כך שהמצב יותר טוב.
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)