מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סוללות נוזלות !! לדר' וולף ומר דישוןיהודה15/04/2016
שלום וברכה,
ילדי החזיק סוללות שטבלו במים עם סבון (סוללות שנפלו מצעצוע של בועות סבון ...). נראה לי שהיתה נזילה מהסוללה (לא התעמקתי - אך ראיתי חלודה בקוטב של הסוללה).
עד כמה חמור הדבר ? מאזהרות על נזילת סוללות אני מבין שזה עלול לגרום לתוצאות מזיקות למדי .
הדבר נודע לי שעות אחרי, יש מה לעשות כלל ?
תודה רבה ושבת שלום !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סוללות נוזלות !! לדר' וולף ומר דישון - תגובה
רם דישון15/04/2016לזרוק את הסוללות ולשטוף הכל במי סבון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוללות נוזלות - המשך !!
יהודה17/04/2016מר דישון תודה רבה,
אני מבקש להוסיף ולשאול (למרות שעיקר השאלה הוא לגבי "חלב שנשפך"...).
מכיון שהסתבר לי שילדיי נגעו בסוללות שטבלו במי סבון ובצעצוע בו היו, רק למחרת המקרה - אני מניח שהם נגעו בגופם ובחפצים במשך שעות.
האם יש בכך חשש גדול לנזק לאיברים או מערכות בגוף ?
האם בשלב זה יש למה לעשות (לנקות כל מה שנגעו בו וכד') ? האם יש מה לבדוק ?
תודה רבה ושבוע טוב !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סוללות נוזלות - המשך !! - תגובה
רם דישון17/04/2016אין מה לבדוק ואין שום חשש. אלו מלחים פשוטים ולא מסוכנים למגע אקראי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)