שתי שאלות - רעשים ואותות wifi !!

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• שתי שאלות - רעשים ואותות wifi !!
    יהודה
    16/05/2016

שלום וברכה,

יש לי שתי שאלות - כל אחת מטרידה אותי מאוד בפני עצמה, אך גם איני יודע אם יש קשר בין התשובות להן.

אודה אם תתייחסו אליהן בנפרד; ומעבר לכך - האם אתם רואים קשר ביניהן.

1. בלילות האחרונים שמתי לב שאני שומע רעשים - של צליל רציף (התיאור הכי קרוב כמו צרצור אלקטרוני ...) שלעתים, בחדרים מסוימים (דווקא חדרי ילדים ...), חזק יותר.

האם יש בכך אינדיקציה לקרינה גבוהה (גם ללא מדידה) ?

2. פתחתי את אופציית ה wifi במכשיר הסלולארי שלי וראיתי שלראוטרים, שכנראה שייכים לשכנים, יש אותות "חזקים מאוד" ו"חזקים". האם "אות חזק מאוד" מעיד על קרינה גבוהה במיוחד ?

האם יכול להיות קשר בין שתי התופעות ?

אני מאוד מאוד מודאג - בלשון המעטה; אודה, כרגיל על התייחסותכם.

יום טוב !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי שאלות - רעשים ואותות wifi !! - תגובה

רם דישון
    17/05/2016

1. אין קשר בין שתי התופעות.
    2. הצליל הרציף יכול להיות תנודה מכנית של מכשיר חשמלי שאחד הברגים בו התרופף, או משהו דומה. בכל מקרה אין לכך שום משמעות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלות הבהרה

יהודה
    17/05/2016

מר דישון תודה רבה,

אני מבין שגם אם יש צליל צורם בכל הבית - לא סביר שזה קשור בקרינה ?

האם סימן Cמכשיר הסלולארי של "אות חזק מאוד" WIFI מעיד על קרינה גבוהה במיוחד של ראוטר (כנראה אצל אחד השכניׂם) ?

תודה רבה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלות הבהרה - תגובה

רם דישון
    18/05/2016

1. נכון.
    2. הסימון של העוצמה במכשיר הנייד מאד לא מדויקת. יכול להיות אות מעולה בעוצמה מאד נמוכה מבחינת הסיכון הבריאותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מר דישון - תודה רבה !!

יהודה
    19/05/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו