מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שתי שאלות - רעשים ואותות wifi !!יהודה16/05/2016
שלום וברכה,
יש לי שתי שאלות - כל אחת מטרידה אותי מאוד בפני עצמה, אך גם איני יודע אם יש קשר בין התשובות להן.
אודה אם תתייחסו אליהן בנפרד; ומעבר לכך - האם אתם רואים קשר ביניהן.
1. בלילות האחרונים שמתי לב שאני שומע רעשים - של צליל רציף (התיאור הכי קרוב כמו צרצור אלקטרוני ...) שלעתים, בחדרים מסוימים (דווקא חדרי ילדים ...), חזק יותר.
האם יש בכך אינדיקציה לקרינה גבוהה (גם ללא מדידה) ?
2. פתחתי את אופציית ה wifi במכשיר הסלולארי שלי וראיתי שלראוטרים, שכנראה שייכים לשכנים, יש אותות "חזקים מאוד" ו"חזקים". האם "אות חזק מאוד" מעיד על קרינה גבוהה במיוחד ?
האם יכול להיות קשר בין שתי התופעות ?
אני מאוד מאוד מודאג - בלשון המעטה; אודה, כרגיל על התייחסותכם.
יום טוב !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שתי שאלות - רעשים ואותות wifi !! - תגובה
רם דישון17/05/20161. אין קשר בין שתי התופעות.
2. הצליל הרציף יכול להיות תנודה מכנית של מכשיר חשמלי שאחד הברגים בו התרופף, או משהו דומה. בכל מקרה אין לכך שום משמעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלות הבהרה
יהודה17/05/2016מר דישון תודה רבה,
אני מבין שגם אם יש צליל צורם בכל הבית - לא סביר שזה קשור בקרינה ?
האם סימן Cמכשיר הסלולארי של "אות חזק מאוד" WIFI מעיד על קרינה גבוהה במיוחד של ראוטר (כנראה אצל אחד השכניׂם) ?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ושאלות הבהרה - תגובה
רם דישון18/05/20161. נכון.
2. הסימון של העוצמה במכשיר הנייד מאד לא מדויקת. יכול להיות אות מעולה בעוצמה מאד נמוכה מבחינת הסיכון הבריאותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמר דישון - תודה רבה !!
יהודה19/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)