מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- וייפיי בבתי ספר - כיצד ניתן להתגונןשיר16/05/2016
שלום
קראתי את ההודעות האחרונות בפורום ואחת השאלות היתה בנוגע להתקנת רשת וייפיי אלחוטית בבתי ספר.
ילדיי עוד לא בבית ספר אך יהיו עוד שנתיים. האם לדעתכם זה שיקול בבחירת בית ספר?
במידה ויש רשת וייפיי בבית הספר, האם זו סכנה רק לילדים שרגישים לקרינה או לכל הילדים?
האם אפשר להתגונן בפני הקרינה בבית הספר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
וייפיי בבתי ספר - כיצד ניתן להתגונן - תגובה
רם דישון17/05/2016השיקול ביחס לבית הספר הוא שלך בלבד.
הסיכון לילדים רגישי קרינה הוא מיידי- הם יסבלו מיד כשיכנסו לכיתה בה מותקן ראוטר. מאידך, אני מאמין שאת הרגישות הוריהם גילו כבר בעבר. הבעיה הקרדינלית כאן היא שישנה אפשרות שילדים בריאים יפתחו רגישות לקרינה כתוצאה מהחשיפה לראוטר. ראינו תופעה כזו בעבר, וממנה אני חושש מאד. אינני יודע לכמת את הסיכון, אך בגלל נושא זה אנו מנהלים את כל המאבק נגד רשת אלחוטית בבתי הספר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. אם כך יש לי שאלות המשך
שיר17/05/2016האם הבנתי נכון שהסיכון היחיד הוא שילד שלא סובל מרגישות לקרינה יפתח רגישות כזו? האם אין סיכונים אחרים כמו עליה בסיכוי לסרטן מחשיפה לקרינה כזו או השפעות בריאותיות אחרות על הילדים? אני יותר חשבתי לכיוונים האלה ולא לסבל מקומי מקרינה (אלא כאמור השפעות לטווח רחוק ).
במה מתבטאת רגישות לקרינה?
במידה ויש רשת אלחוטית, האם ניתן למגן את הכיתה של הילד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה. אם כך יש לי שאלות המשך - תגובה
רם דישון18/05/2016אכן כך- הסיכון היחיד הוא שילד שלא סובל מרגישות לקרינה יפתח רגישות כזו.
לדעתי (ואני מדגיש- לדעתי בלבד) הסיכון לסרטן נמוך מאד מאד.
רגישות לקרינה מתחילה בכאבי ראש, חוסר ריכוז, הפרעות שינה ועוד.
לגבי מיגון כיתה ספציפית כאשר קיימת רשת אלחוטית- תיאורטית ניתן למגן, מותנה בהרבה מאד גורמים, כאשר העיקרי הוא הסכמה של בית הספר והרשות המקומית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)