וייפיי בבתי ספר - כיצד ניתן להתגונן

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• וייפיי בבתי ספר - כיצד ניתן להתגונן
    שיר
    16/05/2016

שלום

קראתי את ההודעות האחרונות בפורום ואחת השאלות היתה בנוגע להתקנת רשת וייפיי אלחוטית בבתי ספר.

ילדיי עוד לא בבית ספר אך יהיו עוד שנתיים. האם לדעתכם זה שיקול בבחירת בית ספר?

במידה ויש רשת וייפיי בבית הספר, האם זו סכנה רק לילדים שרגישים לקרינה או לכל הילדים?

האם אפשר להתגונן בפני הקרינה בבית הספר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וייפיי בבתי ספר - כיצד ניתן להתגונן - תגובה

רם דישון
    17/05/2016

השיקול ביחס לבית הספר הוא שלך בלבד.
    הסיכון לילדים רגישי קרינה הוא מיידי- הם יסבלו מיד כשיכנסו לכיתה בה מותקן ראוטר. מאידך, אני מאמין שאת הרגישות הוריהם גילו כבר בעבר. הבעיה הקרדינלית כאן היא שישנה אפשרות שילדים בריאים יפתחו רגישות לקרינה כתוצאה מהחשיפה לראוטר. ראינו תופעה כזו בעבר, וממנה אני חושש מאד. אינני יודע לכמת את הסיכון, אך בגלל נושא זה אנו מנהלים את כל המאבק נגד רשת אלחוטית בבתי הספר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. אם כך יש לי שאלות המשך

שיר
    17/05/2016

האם הבנתי נכון שהסיכון היחיד הוא שילד שלא סובל מרגישות לקרינה יפתח רגישות כזו? האם אין סיכונים אחרים כמו עליה בסיכוי לסרטן מחשיפה לקרינה כזו או השפעות בריאותיות אחרות על הילדים? אני יותר חשבתי לכיוונים האלה ולא לסבל מקומי מקרינה (אלא כאמור השפעות לטווח רחוק ).

במה מתבטאת רגישות לקרינה?

במידה ויש רשת אלחוטית, האם ניתן למגן את הכיתה של הילד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. אם כך יש לי שאלות המשך - תגובה

רם דישון
    18/05/2016

אכן כך- הסיכון היחיד הוא שילד שלא סובל מרגישות לקרינה יפתח רגישות כזו.
    לדעתי (ואני מדגיש- לדעתי בלבד) הסיכון לסרטן נמוך מאד מאד.
    רגישות לקרינה מתחילה בכאבי ראש, חוסר ריכוז, הפרעות שינה ועוד.
    לגבי מיגון כיתה ספציפית כאשר קיימת רשת אלחוטית- תיאורטית ניתן למגן, מותנה בהרבה מאד גורמים, כאשר העיקרי הוא הסכמה של בית הספר והרשות המקומית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו