מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סיכון לילדים במכוניות היברידיות !!יהודה20/05/2016
שלום וברכה,
האם במכוניות היברידיות קיימת קרינה מסוכנת ?
נסיעה של שש-שמונה שעות בחודש חושפת ילדים באופן לא סביר ? האם ככלל מומלץ להמנע מנסיעת ילדים במכוניות כאלה; גם בפחות שעות ?
תודה ושבת שלום !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכון לילדים במכוניות היברידיות !! - תגובה
ד``ר דני וולף21/05/2016נכון למכוניות של היום, אין אינני יודע, לפי המובטח אין קרינה חזקה כלל. בכול מקרה הקרינה היא מחשמל בתדר ביתי - נמוך וחשיפה של שעות בחודש לא תגרום שום נזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכונית היברידית המשך שאלה !!
יהודה21/05/2016ד"ר וולף תודה רבה !!
האם התשובה מתייחסת להנחה שאכן יש ברכב קרינה גבוהה במיוחד ?
האם גם אם מדובר בקרינה מטורפת (נסעתי כשעה עם ילדיי ברכב שכור; שאח"כ ראיתי באינטרנט שבדיקות מצאו ערכים שהגיעו מעל ל- 30 מ"ג ואף ל- 50 מ"ג), נסיעה של שעות בחודש לילדים לא תזיק, לדעתך ?
תודה רבה רבה ושבת שלום !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכוניות היברידיות וילדים לדר' וולף
יהודה23/05/2016ד"ר וולף שלום,
תודה רבה על המענה !!
איני בטוח ששאלתי הנוספת נקראה, אז אני חוזר עליה, ומתנצל על הכפילות.
האם התשובה מתייחסת להנחה שאכן יש ברכב קרינה גבוהה במיוחד ?
האם גם אם מדובר בקרינה מטורפת (נסעתי כשעה עם ילדיי ברכב שכור; שאח"כ ראיתי באינטרנט שבדיקות מצאו ערכים שהגיעו מעל ל- 30 מ"ג ואף ל- 50 מ"ג), נסיעה של שעות בחודש לילדים לא תזיק, לדעתך ?
תודה רבה רבה וכל טוב !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשיפה חד פעמית לא גורמת נזק
ד``ר דני וולף24/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת -מכוניות וקרינה !!
יהודה25/05/2016דר' וולף תודה רבה !
שאלות נוספות שמרידות אותי
1. האם ככלל מכוניות שמותנעות על ידי מתג חשמלי - ולא מפתח - מקרינות יותר (כשנאמר לי שהן לא היברידיות) ?
2. אני נאלץ להשתמש עם ילדיי, זמנית, בשירותי "השכרת רכב לשעה" - כאשר ברכבים יש פלאפון מובנה - אך איני רואה אנטנה חיצונית, וכמו כן הם מחוברים לאיתוראן.
האם על פני הדברים זה מעיד בהכרח על קרינה מוגברת (ברכב שלי כיביתי את הפלאפונים; וכאן אני חושש שהקרינה כפולה ומכופלת).
תודה רבה !!
לביא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת -מכוניות וקרינה !! - תגובה
ד``ר דני וולף25/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזניח אין חשש
ד``ר דני וולף25/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר' וולף - תודה ובקשת הבהרה !!
יהודה25/05/2016דר' וולף, תודה רבה !!
לוודא - האם תשובותיך מתייחסות גם לענין ההצתה החשמלית וגם לענין האיתוראן והפלאפון .
תודה רבה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)