קרינה בגן ילדים- שאלה בנוגע לראוטר

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה בגן ילדים- שאלה בנוגע לראוטר
    מיכל
    22/05/2016

שלום,
    אני מחפשת פעוטון לבני ובאחד המקומות שהיתי התינוקות נמצאים בסלון שהוא די קטן, והראוטר נמצא בסלון. אני מניחה שהתינוקות נמצאים כמה שעות ביום בסלון (שם הם משחקים). האם זה בעיתי לדעתכם, מה צריך להיות המרחק של התינוקות מהראוטר כדי שלא יהיה חשש..
    אני חוששת ומתלבטת..

תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה בגן ילדים- שאלה בנוגע לראוטר - תגובה

ד``ר דני וולף
    22/05/2016

כדאי לשים את הראוטר כמה שגבוה יותר כך שיהיה מרחק של מטר מהילדים, אם זה אפשרי. לא הייתי מחליף מעון בגלל זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

מיכל
    22/05/2016

הי, תודה רבה
    הראוטר נמצא על שולחן קפה אז זה לא גבוה..איזה מרחק צריך להיות מהתינוקות כדי שאוכל להיות שקטה בבחירת מקום זה? או שאם זה בגובה כזה לא כדאי לי לבחור מקום זה<

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

רם דישון
    22/05/2016

דרוש מרחק של מטר בקו ישר.
    אבל שאלת השאלות היא לשם מה דרוש ראוטר פועל בפעוטון? אולי לבקש לכבות אותו בזמן שהתינוקות שוהים שם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו