מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עבודה בחדר ללא חלון - וגז ראדוןשיר24/05/2016
שלום לכם,
אני מאוד בלחץ.
אני עובדת כבר 9 חודשים במשרד שנמצא בקומת קרקע ואין לו חלון. מאוד מחניק שם.
שמתי לב שהקירות מאוד עבים כי זה בניין מאוד מאוד ישן (למרות שזה לא ממ"ד).
אני נמצאת שם 4 שעות ביום.
אני בלחץ בנושא של ראדון. אני לא רוצה למדוד שם כי אני מפחדת שהתוצאה תהיה גבוהה וזה יבהיל אותי.
מה לדעתכם הסיכון אליו נחשפתי אם באמת יש שם ראדון בהתחשב שאני שם 4 שעות ביום ב-9 חודשים האחרונים?
אני רוצה לעזוב את מקום העבודה בגלל זה.
תודה לכם על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עבודה בחדר ללא חלון - וגז ראדון - תגובה
ד``ר דני וולף25/05/2016הנתונים של המקום לא מעודדים, וייתכן מאוד שיש שם רמת רדון קצת גבוהה. אם לא תמדדי לא תדעי, ואם תעזבי את המקום לא תפגעי יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם עשוי להיגרם נזק מחשיפה
שיר25/05/2016של 4 שעות במשך 9 חודשים?
אם כן, מה יכול לקרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לקבלת תשובתכם תודה
שיר25/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם עשוי להיגרם נזק מחשיפה - תגובה
ד``ר דני וולף26/05/2016קרוב לוודאי שלא נגרם שום נזק. אנחנו גם כלל לא בטוחים שיש שם קרינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר וולף. אני מאוד לחוצה
שיר26/05/2016כי המשרד הזה נמצא בירושלים וכרגע גיליתי באתר של המשרד לאיכות הסביבה שבשלושה מקומות בארץ ידוע שיש קרינה גבוהה של ראדון שאחד מהם הוא ירושלים!!!!
מה לעשות?
האם לדעתך נגרם לי נזק או שנזק מראדון נגרם רק אחרי הרבה שנים של חשיפה? או שמספיק מעט חשיפה?
אם נגרם נזק, האם יש דרך לתקן את הנזק או לבדוק אם נעשה נזק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזק זניח ביותר אם בכלל. לא לחשוב על
ד``ר דני וולף27/05/2016זה. הנזק הוא אחרי עשור, אם בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אם אשאר שם עוד שלושה חודשים
שיר27/05/2016עד שאמצא עבודה אחרת, זה סביר מבחינת סיכון בריאותי? או שעדיף לעזוב מיידית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק אוסיף עוד נתון לשאלתי
שיר28/05/2016במפת גז ראדון של המשרד לאיכות הסביבה רשום שבאיזור ירושלים (שבו ידוע שיש ריכוז גבוה של ראדון כאמור) מדדו ב-10 השנים האחרונות בין 11 בקרל/מ"ק ל-3,918 בקרל/מ"ק!!!!
אז אם במשרד שלי דווקא יש מדידה כזו גבוהה (אני מבינה שהתקן הוא 200 בקרל/מ"ק) - האם נגרם לי נזק משהייה של 9 חודשים 4 שעות ביום, או שגם במדידה כזו גבוהה (קרוב ל-4,000) צריך להיות חשופים כמה שנים כדי שיהיה נזק?
תודה רבה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי אפשר לענות על שאלות אלו
ד``ר דני וולף28/05/2016עוד 3 חודשים לא יזיקו יותר מדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אודה לקבל תשובה בנושא
שיר29/05/2016ד"ר וולף היקר
אודה לקבל תשובה בנושא:
אם במשרד שלי דווקא יש מדידה גבוהה של קרוב ל-4,000 בקרל/מ"ק (אני מבינה שהתקן הוא 200 בקרל/מ"ק) - האם נגרם לי נזק משהייה של 9 חודשים 4 שעות ביום, או שגם במדידה כזו גבוהה צריך להיות חשופים כמה שנים כדי שיהיה נזק?
האם יש דרך לתקן את הנזק?
האם יש דרך לבדוק אם נעשה נזק?
תודה תודה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)