מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה עדיף אינטרקום וידאו בתשדורת רדיו או wifi?איתי29/05/2016
שלום,
אני רוצה לשים אינטרקום/ וידאו בחדר התינוק.
מה עדיף מבחינת קרינה?
1. מצלמה שמשדרת וידאו וקול ב wifi וצפייה מהחדר השני באמצעות אפליקציה באייפון/ טאבלט.
2. מכשיר אינטרקום/ וידאו שמשדר וידאו וקול בתדר רדיו למוניטור שנמצא בחדר השני?
תודה רבה מראש :)
איתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו?
איתי30/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מישהו? - תגובה
רם דישון30/05/2016אין הבדל משמעותי. שניהם משדרים בתדר רדיו, ובהספקים דומים. דאג להרחיק את המשדר ממיטת הילד לפחות מטר.
זכור שאיננו עובדים אצלך. הסגנון שלך לא המנומס ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי- זה שפועל על wifi משדר
איתי30/05/2016גם הוא בתדר רדיו? חשבתי שיש wifi ויש רדיו ומדובר בשני דברים שונים.
זה גם מה שהצלחתי להבין מהודעות קודמות בפורום.
תודה,
איתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה- הקדמת אותי, ראיתי את הודעתך
איתי30/05/2016רק לאחר שכתבתי את שלי :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאינטרקום הייעודי שראיתי פועל בתחום
איתי30/05/2016של 2.4 GHZ
אין נתונים על המצלמה שפועלת על וואי פיי אבל מדבריך אני מבין שהיא פועלת בתחום 2.5 GHZ
מדבריך אני מבין שההספקים דומים ואין שום הבדל מבחינת הקרינה?
מצטער על הטרחנות פשוט מדובר במכשיר שאמור לפעול בצמוד לתינוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רם, האם הם פועלים בתחום
איתי30/05/2016תדרים זהה?
רשמת שהם פועלים בהספקים דומים- התוכל לתת הערכה לטווח ההספק?
תודה רבה,
איתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רם, האם הם פועלים בתחום - תגובה
רם דישון30/05/201650 מיליוואט לערך (17 דב״מ).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)