מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סכנה בממ"ד בחדרים סמוכים לממ"דשיר31/05/2016
שלום,
הבנתי מהפורום שלא מומלץ לשכן ילדים בממ"ד. מה לגבי החדרים הגובלים עם הממ"ד? הרי גם אחד הקירות של אותם חדרים הוא למעשה הקיר של הממ"ד!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סכנה בממ"ד בחדרים סמוכים לממ"ד - תגובה
רם דישון31/05/2016מאיזו נקודת מבט? ראדון או קרינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם וגם אני משערת??
שיר31/05/2016אשמח אם תוכל לפרט לגבי השניים
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גם וגם אני משערת?? - תגובה
רם דישון31/05/2016לגבי קרינה- אין בעיה בחדרים סמוכים כאשר הראוטר בממ״ד. לגבי ראדון- אני סבור שגם כאן אין בעיה, אבל הייתי משאיר לד״ר וולף להשיב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! אך מה לגבי הקרינה המייננת?
שיר31/05/2016קרינת גמא? האם גם היא חזקה יותר בחדרים הגובלים עם הממ"ד?
איך מתמודדים עם זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה! אך מה לגבי הקרינה המייננת? - תגובה
רם דישון31/05/2016זו בעית הרדון, והתשובה כנ״ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! אך מה לגבי הקרינה המייננת? - תגובה - תגובה
ד``ר דני וולף01/06/2016קירות שיש בהן מסה גדולה של בטון מקרינים, הן רדון, הן קרינת גמה. בחדר פתוח הגובל עם הממ"ד אין בעיה. חומרי הבנייה, ככלל, מוסיפים לנו קרינת רקע בלתי נמנעת, ולכן אני בעד לצמצמה ככל שסביר, עם זאת, הרי בסופו של דבר איננו יכולים לגור באוהל, וגם לא כדאי למכור בית הבנוי מלבנים כאלו או אחרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר וולף. 2 שאלות הבהרה
שיר01/06/20161. מה הכוונה ב"חדר פתוח"?
2. האם תוכל לתת המלצותיך איך לצמצם את החשיפה לראדון ולקרינה גמא ככל שסביר?
למשל, האם להציב מיטות ילדים במקומות מסויימים בחדר וכו'.
אודה אם תוכל לתת רשימת המלצות כדי לצמצם את החשיפה גם למי שמחפש דירה חדשה (מה לבדוק) וגם למי שכבר גר בדירה ולא מתכוון למכור אותה - איך אפשר לצמצם את החשיפה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתשובה. תודה!
שיר03/06/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)