לד"ר וולף שאלה על שיחות פלאפון ותינוק

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• לד"ר וולף שאלה על שיחות פלאפון ותינוק
    עדי
    01/06/2016

ד"ר וולף שלום
    יש לי תינוק ושוחחתי בקרבתו בפלאפון וגם התכתבתי בגלישה. לרוב הקפדתי לשוחח ברמקול וגם בעת ההתכתבות להרחיק ככל הניתן את הפלאפון מהגוף. לעיתים רחוקות שוחחתי בפלאפון באוזן כשהתינוק עליי.. כל זה עד גיל שלושה וחצי חודשים כשהחלטתי לא להיות עם הפלאפון בכלל בקרבת התינוק. האם יכול היה להיגרם נזק כלשהו עד כה? כמו כן האם זה מה שמומלץ לא להיות עם הפלאפון כלל בקרבת התינוק?
    תודה
    עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהמשך להודעה הקודמת

עדי
    01/06/2016

שלום ד"ר וולף, כמו כן ישבנו בקרבת מחשב עם נתב wifi כל פעם חצי שעה עד שעה בממוצע.. הכוונה שהמרחק היה פחות ממטר להערכתי משהו כמו חצי מטר. לא היה לי מושג שזה יכול להיות מסוכן. החלטתי להפוך את הנתב שלנו לנתב קווי בלבד שאינו מקרין. אז אני מצרפת זאת לשאלתי מעלה בכל המכלול האם יכול להיגרם נזק? קצת מודאגת. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך להודעה הקודמת - תגובה

ד``ר דני וולף
    02/06/2016

לא נגרם נזק, הן בגלל המרחקים שמספיקים, כמעט, הן בגלל הזמן הקצר. אם תמשיכי להקפיד מעתה והלאה, התינוק שלך יהיה הכי מוגן בארץ. וגם אם ייחשף לזמנים קצרים ממרחק של חצי מטר - מטר עדיין קביעתי שרירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה בהערכה

עדי
    03/06/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו