מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אנטנה מול הבית שלי - ממש מודאגתסלין04/06/2016
היי. מאז שבתי נולדה אני נורא מקפידה לא לדבר לידה בטלפון. אתמול הבחנתי באנטנה מול הבית שלי מאז אני חסרת מנוחה וזה מאוד פוגע לי באיכות חיים . בעלי אומר שזה 300 מטר קו אווירי. צילמתי תמונת מצב מהמרפסת של הבית במצב רגיל ובמצב זום. יש לציין כי רואים את החלק העליון של האנטנה מהחלון של הסלון ומהחדר בצדדי של הבת שלי. האם זה מסכן אותנו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנטנה מול הבית שלי - ממש מודאגת - תגובה
רם דישון04/06/2016רק מדידה תוכל לאפשר תשובה לשאלה זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רינת04/06/2016מאיפה אני משיגה מכשיר למדידה ? איך זה עובד בדיוק אשמח לתובנות בעניין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רינת04/06/2016חשוב לי רק לדעת אם בדרך כלל מרחק כזה מהווה סיכון עד שאמדוד לא אהיה רגועה אני מפחדת שזה עד היום סיכן את בתי . מהניסיון שלך אשמח לדעת? שכחתי לציין שיש רשת נגד יתושים בכל חלון חצי רשת ...בדרך כלל מעל כמה מטר הסיכוי נמוך לקרינה . תודה וסליחה על ריבוי השאלות אני לא נרגעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה
סלין04/06/2016?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מחכה לתשובה - תגובה
רם דישון05/06/20161. מעוד יום של המתנה לתשובה לא יקרה דבר.
2. הנזק מהמתח יותר גדול.
3. בקשר למדידה- פני בפרטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)